22 July 2014

Feitian Technologies a primit certificarea FIPS 140-2 Level 3

Pe data de 7 Iulie 2014, Feitian Technologies Co. LTD a primit certificarea FIPS 140-2 Level 3. Aceasta recunoastere este rezultatul dezvoltarii continue si inovarii oferite de Feitian pentru clientii sai din intreaga lume.

Token ePass cu FIPS 140-2 Level 3
Tokenul ePass este un dispozitiv USB Token care include sistemul de operare criptografic FEITIAN-FIPS-COS. Acest sistem este incorporat in chipul cu circuit integrat ST23YT66 (Integrated Circuit - IC) si a fost dezvoltat pentru a oferi suport pentru dispozitivele ePass. Tokenul ePass permite identificarea si autentificarea solida, logarea in retea, tranzactiile online securizate, semnarea digitala si protectia datelor sensibile.

Tokenul ePass de la Feitian garanteaza siguranta chipului IC criptografic si a altor componente datorita carcasei solide, semi-transparente din policarbonat.

Despre certificarea FIPS 140-2 Level 3
FIPS 140-2 defineste patru nivele de securitate, care au fost denumite generic “Level 1” (Nivel 1) pana la “Level 4” (Nivel 4). Nivelul 3 de securitate solicita ca mecanismele fizice de securitate sa detina o mare probabilitate in detectarea si raspunsul la incercarile de acces fizic, utilizarea sau modificarea modulului criptografic (in acest caz discutam de dispozitivul token). Mecanismele fizice de securitate pot include utilizarea carcaselor solide si circuitelor de detectare/raspuns ale sabotajelor. Aceste circuite anuleaza parametri critici de securitate (CSP) in format text atunci cand sunt deschise abuziv carcasele dispozitivelor criptografice.

Despre Feitian
Inca de la infiintare, Feitian s-a concentrat pe inovarea si dezvoltarea industriei de autentificare inteligenta. Feitian ofera produse si servicii de inalta calitate pentru o piata de peste 6000 de clienti si 180 de banci din intreaga lume. Feitian este unul din liderii in furnizarea produselor pentru autentificare inteligenta.

In Romania
Ro Interactive Technologies distribuie si comercializeaza in Romania produsele dezvoltate de Feitian care includ familia de dispozitive token ePass. In plus, va oferim si o gama variata de dispozitive pentru autentificare solida de tip One Time Password si carduri inteligente cu microprocesor (Smartcard PKI) si memorie securizata. Toate produsele au preturi competitive. Aflati mai multe detalii in magazinul nostru online:
Pentru mai multe detalii despre produsele Feitian, contactati-ne aici. >>

No comments:

Post a Comment