22 June 2015

Cine oferă suport tehnic furnizorilor de servicii medicale?


Share ButtonModificările privind modul de prestare a serviciilor medicale din ultimul timp solicită medicilor un nivel de cunoştinţe tehnice destul de ridicat. Deorece înţelegem că prestatorii de servicii medicale au terminat Facultatea de Medicină nu de Informatică, venim în sprijinul acestora oferindu-le servicii IT de cea mai bună calitate.

Chiar dacă instalarea cititoarelor de carduri nu este un proces greu de realizat, problemele de incompatibilitate dintre sistemul SIUI şi cardul de sănătate generează apariţia anumitor erori.
Stim că răspunsul la întrebările dumneavoastră nu vine din partea Casei Naţionale de Asigurări, sau vine prea târziu, fiind necesară întreruperea activităţii.

Pentru rezolvarea acestor probleme vă stăm la dispoziţie oferindu-vă raspunsurile şi soluţiile de care aveţi nevoie. Suntem conştienţi că lipsa unui cititor funcţional în cabinet face imposibilă desfăşurarea activităţii. Depanarea, chiar şi prin înlocuirea unui cititor, poate să dureze câteva zile.

Pentru a vă putea desfăşura activitatea fără întrerupere, vă propunem un plan de service care poate preveni aceste probleme. Prin încheierea unui contract de service odată cu achiziţionarea unui cititor, beneficiaţi de asistenţă gratuită la instalarea cititorului.

Pe lângă aspectele menţionate mai sus, prin încheierea unui contract de service beneficiaţi de:

  • un cititor ACR39 (fără tastatura şi ecran) pe care îl primiţi în custodie şi pe care îl veţi putea utiliza în momentul în care înregistraţi o problemă la cititorul cu care lucraţi; 
  • primiţi gratuit 6 carduri (Card Reader Cleaning Card) pentru curăţarea periodică a cititorului;
  • conectare la distanţă prin Ammyy Admin (www.ammyy.com) pentru suport on-line, în cazul apariţiei unei probleme în funcţionare; 
  • o preluare şi returnare gratuită a unui produs reclamat ca fiind defect;
  •  înlocuirea produsului defect în afara termenilor de garanţie la un preţ preferenţial; 
  • contractul poate fi prelungit pentru perioade succesive de câte un an. 
Vă puteţi asigura suportul tehnic de care aveţi nevoie pe perioada unui an la un preţ care, cel mai probabil aţi plăti un serviciu IT unui informatician la o singură intervenţie. Mai multe detalii despre planul de service pus la dispoziţia dumneavoastră găsiţi pe site-ul nostru.

No comments:

Post a Comment