26 August 2015

Cand facem redesign la site?


Share Button
Redesign-ul unui site web sunt procese destul de greu de gestionat pentru companii. Decizia unei schimbări aduce dezavantaje pe termen scurt, însă beneficiile aduse pe termen lung sunt mult mai mari decât inconvenientele produse de această schimbare.

Redesign-ul aduce un aer proaspăt unei afaceri, mai ales atunci când este vorba despre mediul online, site-ul fiind “cartea de vizită” a acesteia. Un aspect rămâne însă sub semnul întrebării: când este necesară o reîmprospătare a site-ului? Răspunsul nu se exprima în ani sau luni, redesign-ul se face ori de câte ori este nevoie, în funcție de tendințele pieței.

Avantajele unui redesign al site-ului în condițiile pieței actuale sunt evidente și sunt legate de necesitatea deținerii unui site responsive, atractiv și reprezentativ pentru clienți. Pentru a face un redesign de succes trebuie să fie cunoscute motivele efectuării acestuia și de asemenea, nu trebuie să lipsească strategia, viziunea și gândirea creativă. Pentru a începe procesul de redesign al unui site, trebuie făcută o analiză completă a performanțelor acestuia, diagnosticarea și pregătirea unui plan de îmbunătățire a acestuia.

Pregătim un redesign pentru site-ul nostru și dorim să vă ajutăm și pe dumneavoastră să vă revitalizați site-ul și afacerea printr-o schimbare.

Necesitatea unei schimbări este evidentă atunci când:

  • Design-ul site-ului este vechi și nu corespunde tendințelor actuale
  • Site-ul nu este optimizat pentru dispozitivele mobile (smartphone, tableta)
  • Nu apăreți în primele pagini din motoarele de căutare pentru cuvintele cheie din domeniul dumneavoastră de activitate
  • Site-ul nu are funcții precum formular de contact, slideshow-uri, module de comenzi directe care ușurează navigarea pe site
  • Site-ul arată bine, dar nu are rezultatele așteptate, rata de respingere a acestuia este peste 50%.

Dacă vă identificați cu una din situațiile de mai sus, vă invităm să apelați cu încredere la serviciile noastre de web design pentru rebranding, redesign sau creare site nou. Pentru ca oferta să fie completă, vă oferim servicii de analiză site și optimizare SEO. Mai multe informații găsiți pe site-ul nostru www.intech.ro.

No comments:

Post a Comment