Skip to main content

SafeNet redefineste monetizarea software

Share Button


Redefinirea monetizarii  software prin intermediul managementului si licentierii software on-premise bazate pe cloud

Sentinel Cloud revolutioneaza industria de monetizare software prin oferirea beneficiilor de management in timp real, urmarire a utilizarii, creare de pachete si virtualizare. Aceasta imbunatatire permite producatorilor de software sa utilizeze tehnici pentru licentiere, management si raportare a utilizarii bazat pe cloud. Astfel producatorii pot monetiza portofoliile de produse software hibride si on-premise pentru prima data.
Aceasta tehnologie avansata va permite firmelor de software sa redefineasca modelele de business si sa obtina o perspectiva unica asupra modului in care sunt utilizate produsele lor. Aceasta noua perspectiva ii va ajuta sa imbunatateasca experienta utilizatorilor si sa reduca nivelul cheltuielilor.

Amy Konary, vicepresendinte IDC sustine ca “industria de software se indreapta tot mai rapid spre cloud. Acest lucru va avea impact major asupra modului in care se asteapta sa fie distribuite aplicatiile software. In plus, se va schimba dramatic modul in care pachetele cu aplicatii software vor fi create, controlate si intretinute. De exemplu, utilizarea de produse software a fost asociata din ce in ce mai mult cu utilizatorii in detrimentul dispozitivelor. Modelele de business bazate pe consum reprezinta o preferinta in crestere, iar transparenta dintre vanzator si client este obligatorie. Aceste trei lucruri reprezinta o provocare imensa pentru vanzatorii care utilizeaza tehnologii traditionale de licentiere si creare de preturi pentru produsele software.”

Alegerea solutiei bazate pe cloud oferita de SafeNet pentru monetizarea software pentru toate produsele indiferent daca sunt distribuite ca servicii sau pentru instalate on premise va permite producatorilor de software:

  • Sa suporte preturi bazate pe utilizare – sa introduca modelele de business bazate pe consum pentru a crea noi afaceri si pentru a se mentine competitivitatea pentru aplicatiile on-premise si cele bazate pe cloud.
  • Sa licentieze utilizatorii, nu componentele de hardware – sa asocieze licentele si drepturile cu utilizatorii in detrimentul masinilor pentru o mai mare mobilitate care sa duca la o mai buna experienta
  • Sa preia controlul – sa beneficieze de control in timp real de la distanta asupra licentelor pentru a imbunatati suportul pentru clienti si pentru a accelera activitatile de marketing si vanzari.
  • Sa obtina informatii – sa exploateze informatiile detaliate din urmarirea utilizarii la nivel de produs si functii pentru luarea deciziilor de business.
  • Sa adopte virtualizarea – sa lanseze produsele software in medii complet virtualizate fara nicio teama de duplicare sau utilizare necorespunzatoare.
  • Sa reduca dependintele de IT – sa elimine nevoia de a instala si de a gestiona local serverele de licente pentru a elimina costurile de IT si pentru a reduce timpul de implementare.
Shlomo Weiss, vicepresendinte la SafeNet spune ca “analistii sunt de acord ca in urmatorii trei-cinci ani portofoliile cu produse hibride vor domnia industria de software. Aceasta inseamna ca se vor elimina diferentele dintre experienta licentelor on-premise si cele din cloud asa cum le cunoastem azi. Se asteapta ca producatorii de software sa ofere experienta utilizatorilor de aplicatii on-premise la fel ca si in cloud. Producatorii se vor baza pe vanzatori pentru a gestiona portofoliile hibride cat mai simplu. Sentinel Cloud poate face acest lucru – ofera tehnici de noua generatie pentru licentierea bazata pe cloud pentru produsele on-premise si simplifica managamentul pentru portofoliile de software hibride. ”

Sentinel Cloud revolutioneaza modul in care industria este capabila sa faca afaceri. Solutia permite producatorilor de software sa obtina o experienta complet transparenta de monetizare software fara IT, bogata in informatii si bazata pe utilizare.

Solutii de monetizare software de la SafeNet
Gama de solutii Sentinel pentru monetizarea software a fost creata astfel incat sa raspunda cerintelor unice de management, activare si executie a licentelor software. Aceste cerinte pot fi indeplinite indiferent de marime, cerinte tehnice sau structura organizationala. SafeNet este singurul producator care este capabil sa raspunda fiecarui aspect din ciclul de viata al monetizarii software – de la crearea de pachete, distributia de software si managament continuu al cataloagelor, pana la protectia la copiere, protectia proprietatii intelectuale si imbunatatirea experientei clientilor.

Comments

Popular posts from this blog

Dispozitiv criptografic USB Token CryptoMate EVO

Prezentarea generala a dispozitivului criptografic CryptoMate EVO Tokenul USB CryptoMate Evo PKI utilizeaza algoritmi ECC si RSA pentru operaÈ›iunile criptografice cu cheie publică, esenÈ›iale în aplicaÈ›iile PKI pentru carduri inteligente È™i semnătură digitală. Tokenul CryptoMate EVO PKI este construit in jurul unui modul ACOS5-EVO care acceptă algoritmi DES, 3DES, AES È™i SHA. Tokenul este conform cu standardele internaÈ›ionale pentru cardurile inteligente PKI (ISO 7816 (părÈ›ile 1, 2, 3, 4, 8 È™i 9) È™i FIPS 140-2 level 3 È™i este certificat CC EAL 5+ CryptoMate EVO poate fi utilizat pentru aplicaÈ›ii care includ semnarea digitală, securitatea e-mailurilor, conectarea online, conectarea la reÈ›ea È™i aplicaÈ›iile blockchain. Caracteristici: ● Card inteligent criptografic si cryptoprocesor ◦ Modulul ACOS5-EVO incorporat ◦ Memorie RRPROM: 192 KB ◦ Conform cu ISO 7816 Partile 1, 2, 3, 4, 8, si 9 (suporta T=0, T=1;

Cititor card sanatate ACR83 (format APG), V2

Cititorul de card de sanatate ACR83, in forma cunoscuta pana acum, a ajuns la sfarsitul ciclului de fabricatie inca din anul 2019. Va prezentam mai jos varianta actuala a cititorului de card ACR83, care este ACR83 (format APG) APG8201. Acesta se prezinta intr-o haina noua, dar ramane 100% compatibil cu vechiul cititor ACR83. Cititorul de card de sanatate este vandut de unele firme si sub denumirile de ''ACR83 v2 PinEasy - cititor card sanatate cu tastatura si ecran autorizat de CNAS model 2023'' si ''Cititor smartcard ACS APG 8201-B2'' - Cititorul de card de sanatate ACR83 – APG8201 vine intr-o carcasa noua, robusta, fiabila, ergonomica - Afisaj mare - Taste mai mari care usureaza introducerea codului PIN - Prezenta cardului in cititor este semnalata de un sunet - Viteza mai mare de redare a datelor Pentru a avea acces la datele de pe card introduceti PIN-ul de la tastatura cititorului ACR83 (APG8201). COMANDA CITITORUL ACR 83 (for

Cititor contactless pentru carduri RFID (NFC) 13.56 MHz

Acest cititor de card contactless citeste si scrie cardurile mifare rfid 1K. Protocol de comunicatie:  - accepta toate cardurile cu frecventa ceasului de 13.56 MHz (smartcard RFID): - ISO 14443 tip A si B - Mifare 13.56 MHz ISD14443A - Baud rate: 106 Kbps la 6.8 Mbps - Suport pentru protocol Felica - Compatibil cu protocol de card 15693 Securitate: - Chipset cu nivel inalt de securitate - Protectie la scurt-circuit si depasirea tensiunii de alimentare - Mecanism de criptare in firmware - Posibilitate de actualizare pentru firmware Performanta: - Primul VHBR CCID card reader - Primul reader CCID cu procesor de viteza inalta - Incorporeaza tehnologie contactless VHBR (Very High Bit Rates) solicitata de aplicatiile ICAO (International Civil Aviation Organization), cu standard LDS 2.0 Compatibilitate: compatibil cu cele mai utilizate platforme software: Windows, Linux. Mac,