Skip to main content

Provocarile din industrie si monetizarea software


http://www.intech.ro/hasp/index.php?page=sentinel-ldk-gratuitProducatorii de software intampina provocari in fiecare zi datorita schimbarilor continue de pe piata. Daca sunteti un producator cu vechime pe piata stiti despre ce este vorba. Aveti dezvoltatori interni si stiti cum sa va vindeti cel mai bine produsele. Totusi piata se afla intr-o evolutie continua. Practicile de consum ale produselor software se schimba de asemenea. Clientii isi doresc sa utilizeze programele software bazat pe functii preferate, ore de utilizare preferate sau pur si simplu bazat pe nevoile personale. Adaptarea continua la nevoile clientilor inseamna sa treceti dincolo de dezvoltarea de baza a produselor software. Acest lucru va obliga sa alocati resurse importante pentru crearea de solutii de licentiere si creare de pachete si drepturi de utilizare pentru programele software. Aceste solutii nu fac parte din activitatea de baza a fimei.

Poate ca sunteti la inceput de drum, aveti idei minunate cu care sa intrati pe piata, cloud-ul face ca totul sa fie la un click distanta si inainte sa va dati seama aveti o gramada de clienti. Va intrebati: ce e de facut? Acesta e momentul in care apare strategia de monetizare software.


S-ar putea ca o companie mai mare sa va cumpere datorita numarului de utilizatori pe care ii aveti. Pana sa faca acest lucru, cum va platiti personalul pentru suportul oferit produselor dezvoltate? Ce stiti despre motivul pentru care utilizatorii apreciaza produsele dvs? Utilizeaza toate functiile pe care le oferiti sau doar o singura functie? Puteti segmenta acesti utilizatori in anumite grupuri la care sa oferiti diferite pachete cu preturi diferite? Aveti resursele interne necesare pentru a rescrie codul sursa, pentru intrebari si raspunsuri, pentru aprobari interne etc? Daca nu stiti cum sa monetizati efortul dvs, probabil ca veti pierde o gramada de timp, bani si o mare parte de piata.

Cum puteti monetiza afacerea dvs?
Atunci cand nu dispuneti de resursele necesare pentru a satisface in mod continuu nevoile clientilor, sau daca doriti sa valorificati fiecare functie a produselor software pe care le dezvoltati fara sa fie nevoie sa interveniti in codul sursa este recomandat sa apelati la solutie externa.

Care este solutia?
Pachetul Sentinel LDK de la SafeNet va ajuta sa raspundeti rapid la toate cerintele si nevoile clientilor fara a fi nevoie sa interveniti in codul sursa al produselor software pe care le-ati creat. Puteti segmenta clientii in functie de cerintele si nevoile de consum. Prin intermediul uneltelor oferite de solutia Sentinel puteti obtine informatii importante despre modul in care sunt utilizate licentele software distribuite clientilor. Informatiile obtinute va ajuta sa va adaptati preturile si ofertele si sa imbunatatiti continuu experienta clientilor.

Solutia cu chei de protectie Sentinel va permit sa va extindeti afacerea, sa va protejati investitia si avantajul in fata competitiei.



Comments

Popular posts from this blog

Webinar: Cum abordăm monetizarea software: strategii pentru creșterea veniturilor pe termen lung

Joi 16 Mai 2024, ora 11:00 Notează data și alătură-te evenimentului creat de Thales, un webinar exclusiv, interactiv, conceput special pentru furnizorii de software, producătorii de dispozitive cu software încorporat și companiile SaaS care doresc să-și îmbunătățească afacerea. În cadrul acestei sesiuni, experții în monetizarea software vor discuta despre importanța managementului unificat și a proceselor automatizate. Ei vor explica de ce a rămâne axat pe furnizarea de modele de afaceri complexe este esențial în peisajul digital aflat astăzi într-o evoluție rapidă. Dacă doresti să obți informații despre cele mai bune practici strategice pentru creșterea sustenabila și pe termen lung a veniturilor din software, acesta este un webinar care nu trebuie ratat! Înregistreaza-te astăzi și acceseaza panoul nostru de experți în timp ce vei fi ghidat prin: 1. Utilizarea unui sistem unificat de licențiere Exploreaz ă strategii pentru o singură sursă de adevăr, creând un centru centra...

Cititor card sanatate ACR83 (format APG), V2

Cititorul de card de sanatate ACR83, in forma cunoscuta pana acum, a ajuns la sfarsitul ciclului de fabricatie inca din anul 2019. Va prezentam mai jos varianta actuala a cititorului de card ACR83, care este ACR83 (format APG) APG8201. Acesta se prezinta intr-o haina noua, dar ramane 100% compatibil cu vechiul cititor ACR83. Cititorul de card de sanatate este vandut de unele firme si sub denumirile de ''ACR83 v2 PinEasy - cititor card sanatate cu tastatura si ecran autorizat de CNAS model 2023'' si ''Cititor smartcard ACS APG 8201-B2'' - Cititorul de card de sanatate ACR83 – APG8201 vine intr-o carcasa noua, robusta, fiabila, ergonomica - Afisaj mare - Taste mai mari care usureaza introducerea codului PIN - Prezenta cardului in cititor este semnalata de un sunet - Viteza mai mare de redare a datelor Pentru a avea acces la datele de pe card introduceti PIN-ul de la tastatura cititorului ACR83 (APG8201). COMANDA CITITORUL ACR 83 (for...

Cititor contactless pentru carduri RFID (NFC) 13.56 MHz

Acest cititor de card contactless citeste si scrie cardurile mifare rfid 1K. Protocol de comunicatie:  - accepta toate cardurile cu frecventa ceasului de 13.56 MHz (smartcard RFID): - ISO 14443 tip A si B - Mifare 13.56 MHz ISD14443A - Baud rate: 106 Kbps la 6.8 Mbps - Suport pentru protocol Felica - Compatibil cu protocol de card 15693 Securitate: - Chipset cu nivel inalt de securitate - Protectie la scurt-circuit si depasirea tensiunii de alimentare - Mecanism de criptare in firmware - Posibilitate de actualizare pentru firmware Performanta: - Primul VHBR CCID card reader - Primul reader CCID cu procesor de viteza inalta - Incorporeaza tehnologie contactless VHBR (Very High Bit Rates) solicitata de aplicatiile ICAO (International Civil Aviation Organization), cu standard LDS 2.0 Compatibilitate: compatibil cu cele mai utilizate platforme software: Windows, Linux. M...