Skip to main content

Webinar: Cum abordăm monetizarea software: strategii pentru creșterea veniturilor pe termen lung

Joi 16 Mai 2024, ora 11:00

Notează data și alătură-te evenimentului creat de Thales, un webinar exclusiv, interactiv, conceput special pentru furnizorii de software, producătorii de dispozitive cu software încorporat și companiile SaaS care doresc să-și îmbunătățească afacerea.

În cadrul acestei sesiuni, experții în monetizarea software vor discuta despre importanța managementului unificat și a proceselor automatizate. Ei vor explica de ce a rămâne axat pe furnizarea de modele de afaceri complexe este esențial în peisajul digital aflat astăzi într-o evoluție rapidă.

Dacă doresti să obți informații despre cele mai bune practici strategice pentru creșterea sustenabila și pe termen lung a veniturilor din software, acesta este un webinar care nu trebuie ratat!

Înregistreaza-te astăzi și acceseaza panoul nostru de experți în timp ce vei fi ghidat prin:

1. Utilizarea unui sistem unificat de licențiere

Explorează strategii pentru o singură sursă de adevăr, creând un centru central de licențiere, integrând gestionarea drepturilor cu back office IT și automatizarea generării de licențe

2. Licențiere hibridă

Descoperă avantajele implementării unei soluții unificate în gestionarea licențelor pentru aplicațiile dvs. on-prem, precum și pentru serviciile cloud.

3. Deblocarea potențialului de venituri

Descoperă abordări inovatoare de stabilire a prețurilor și de ambalare, inclusiv noi fluxuri de venituri, cum ar fi abonamentele, prețurile bazate pe utilizare și licențele pentru utilizatori denumiți.

4. Informații despre utilizarea software-ului

Află cum să utilizezi datele software care te ajută să iei decizii pentru a optimiza strategiile de preț, de a rafina ofertele de produse și de a spori satisfacția clienților.

Indiferent dacă ești la început sau ai avansat în călătoria ta de gestionare a diferitelor tehnologii și produse de licențiere, această sesiune te va sprijini în planurile si proiectele actuale/viitoare. Panelul nostru are zeci de ani de experiență practică pentru a te ajuta să găsesti modalități și soluții pentru a obține o creștere profitabilă chiar și în vremuri dificile.

Înregistrează-te acum și află informații valoroase. 

CINE AR TREBUI SĂ PARTICIPE?

- Producătorii de dispozitive care doresc să-și monetizeze soluțiile digitale.

- Furnizorii de software care doresc să înceapă cu modele de afaceri flexibile.

- Companii SaaS care doresc să-și extindă afacerea.

Comments

  1. Anonymous10 May, 2024

    Foarte interesanta informatia!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Cititor contactless pentru carduri RFID (NFC) 13.56 MHz

Acest cititor de card contactless citeste si scrie cardurile mifare rfid 1K. Protocol de comunicatie:  - accepta toate cardurile cu frecventa ceasului de 13.56 MHz (smartcard RFID): - ISO 14443 tip A si B - Mifare 13.56 MHz ISD14443A - Baud rate: 106 Kbps la 6.8 Mbps - Suport pentru protocol Felica - Compatibil cu protocol de card 15693 Securitate: - Chipset cu nivel inalt de securitate - Protectie la scurt-circuit si depasirea tensiunii de alimentare - Mecanism de criptare in firmware - Posibilitate de actualizare pentru firmware Performanta: - Primul VHBR CCID card reader - Primul reader CCID cu procesor de viteza inalta - Incorporeaza tehnologie contactless VHBR (Very High Bit Rates) solicitata de aplicatiile ICAO (International Civil Aviation Organization), cu standard LDS 2.0 Compatibilitate: compatibil cu cele mai utilizate platforme software: Windows, Linux. Mac,

Dispozitiv criptografic USB Token CryptoMate EVO

Prezentarea generala a dispozitivului criptografic CryptoMate EVO Tokenul USB CryptoMate Evo PKI utilizeaza algoritmi ECC si RSA pentru operațiunile criptografice cu cheie publică, esențiale în aplicațiile PKI pentru carduri inteligente și semnătură digitală. Tokenul CryptoMate EVO PKI este construit in jurul unui modul ACOS5-EVO care acceptă algoritmi DES, 3DES, AES și SHA. Tokenul este conform cu standardele internaționale pentru cardurile inteligente PKI (ISO 7816 (părțile 1, 2, 3, 4, 8 și 9) și FIPS 140-2 level 3 și este certificat CC EAL 5+ CryptoMate EVO poate fi utilizat pentru aplicații care includ semnarea digitală, securitatea e-mailurilor, conectarea online, conectarea la rețea și aplicațiile blockchain. Caracteristici: ● Card inteligent criptografic si cryptoprocesor ◦ Modulul ACOS5-EVO incorporat ◦ Memorie RRPROM: 192 KB ◦ Conform cu ISO 7816 Partile 1, 2, 3, 4, 8, si 9 (suporta T=0, T=1;

Token de autentificare Pass FIDO NFC

Prezentare generala: Tokenul ePass FIDO® -NFC este o cheie de autentificare U2F certificata FIDO alliance. Spre deosebire de dispozitivele tradiționale de autentificare cu doi factori, FIDO U2F oferă o soluție mult mai convenabilă pentru a înlocui sau a fi un plus fata de utilizarea unei parole tradiționale. Un singur token ePass FIDO® -NFC este capabil să protejeze un numar nelimitat de aplicatii. Fiecărei aplicații i se va atribui o pereche individuala de chei. Feitian ePass FIDO®-NFC folosește elemente NXP de siguranta de înaltă performanță. Pe lângă faptul că generează o pereche solida de chei pentru aplicația FIDO® U2F, platforma JAVA smart card din elementul de securitate lasa loc si pentru alte aplicații. De asemenea, o aplicație OATH de tip one-time password este preinstalată în ePass FIDO®-NFC. Dispozitivul tine cont de nevoile utilizatorilor si pentru a satisface cerințele utilizatorilor permite comunicație atât USB cât și NFC. Caracteristici de baza: O cheie pent