Skip to main content

mToken CryptoID


Share Button
mToken CryptoID-Dispozitiv de autentificare certificat FIPS 140-2 Level 3

In zilele noastre, datorita dezvoltarii rapide a schimbului de informatie si a tehnologiilor, munca oamenilor, studiu si stilul de viata se schimbă foarte mult și creste in eficienta; între timp, E-Commerce, E-Government, Digital Curency, E-Banking, sectorul financiar si sectorul vanzarilor accelerează utilizarea resurselor informationale digitale în fiecare zi.


mToken CryptoID este noua generatie de chip smartcard de autentificare cu doi factori care utilizează drivere CCID. Driverele CCID sunt utilizate pentru a proteja dispozitivul, si prin urmare, pachetele de date sunt mai putin sensibile la sniffing, astfel oferind autentificare mai solida. Mai mult decât atât, tehnologia smartcard încorporata permite o autentificare mai robusta si verificarea implementărilor.

mToken CryptoID este certificat Microsoft HCK / HLK si instaleaza automat driverele prin intermediul Microsoft Windows Update.

Alte caracteristici majore si beneficii:
 • Ofera suport pentru multiple aplicatii de securitate cu autentificare
mToken CryptoID suportă aplicații standard pentru carduri inteligente (smart card), precum: Windows smart card logon, VPN, Bit Locker .etc.
 • Bazat pe smart card
Utilizeaza tehnologia smart card pe 32 de biți care permite autentificare bazata pe smart card si autentificarea solida.
 • On-Board Encryption processing
Procesele de criptare si decriptare au loc in dispozitiv, reducand la minim riscul de a efectua procesul local pe computerul gazdă.
 • Semnare digitala fara repudiere
Permite semnarea digitala fara repudiere si stocarea tranzactiilor si a documentelor prin intermediul tehnologiei PKI; asigurand autenticitatea tranzactiilor electronice în industriile de finante si de vânzare cu amănuntul.
 • Algoritmi multipli
Utilizeaza algoritmi de criptare aprobati în industrie: DES, 3DES, AES168, AES192, AES256, RSA1024 / 2048, MD5, SHA1, SHA256, SHA384, SHA512.
 • Sistem de fisiere securizat
Sistemul de fisiere securizat pentru stocarea credentialelor digitale si a fisierelor utilizând sistemul de permisiune pe trei niveluri.
 • Capacitatea de auto-blocare
Abilitatea de auto-blocare automatica a dispozitivului, după ce numarul stabilit de incercari de log-on a fost atins.
 • Hardware ID-ul unic
Utilizeaza atat un ID hardware unic cat si un ID software pe 32-bit pentru identificarea unica a dispozitivului.
 • Sistemul de permisiune pe trei nivele
Numărul de serie hardware va fi citit atunci când conectam tokenul. Tokenul este în modul super use după ce parola de super user a fost verificata. Tokenul este în modul de utilizare după ce parola a fost verificată. Implementeaza un sistem de permisiune cu securitate ridicata, organizat pe trei nivele: Administrator, Utilizator si Oaspete.
 • Credentiale criptate
Datele de conectare sunt criptate si stocate pe dispozitiv si nu pot fi exportate.
 • Criptografie conforma cu standarde Microsoft CryptoAPI și CNG X509 v3, SSL V3, IPSEC/KEC, PC/SC, CCID, PKCS# 11 V2.20, Microsoft SmartCard Mini Driver.
 • Suport API personalizat pentru numeroase aplicatii
 • Compatibilitatea cu platforme multiple
Suport pentru diverse platforme de operare, inclusiv XP, Server 2003, Vista și 7,8,10, Mac OS X si Linux
 • Personalizare OEM
Caracteristici distinctive, cum ar fi logo-uri si aspectul general al dispozitivului, carcasă, sunt personalizabile la cererea clientilor.

Suport OS:
mToken CryptoID este conform standardelor internationale cross-platform. Sistemele de operare suportate: Windows XP, 2003, Vista, 7 , 8 , 10, Windows Server 2003/2012/2015, Linux 2.6 si superioare, Mac OS X 10.
mToken CryptoID oferă suport pentru Microsoft Mini Driver, Microsoft Crypto API și PKCS # 11, suporta mai multe certificate si perechi de chei.

Caracteristici COS:
Standard ISO 7816
Suport pentru DES, 3DES, AES128/192/256, SHA1/SHA256/SHA384/SHA512, RSA(1024/2048);
Suporta mai multe aplicatii, mai multe containere si certificate multiple;
Suport pentru certificate X.509 v3;
Software si Middleware;
CD-ROM virtual incorporat- conceput pentru personalizare si stocare middleware;
Suport pentru mToken API libraries, mToken PKI middleware (pentru PKCS#11 v2.2 si aplicatii MS-CAPI) si interfete auto-definite.

Pentru alte detalii si informatii ne puteti contacta aici!

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dispozitiv criptografic USB Token CryptoMate EVO

Prezentarea generala a dispozitivului criptografic CryptoMate EVO Tokenul USB CryptoMate Evo PKI utilizeaza algoritmi ECC si RSA pentru operațiunile criptografice cu cheie publică, esențiale în aplicațiile PKI pentru carduri inteligente și semnătură digitală. Tokenul CryptoMate EVO PKI este construit in jurul unui modul ACOS5-EVO care acceptă algoritmi DES, 3DES, AES și SHA. Tokenul este conform cu standardele internaționale pentru cardurile inteligente PKI (ISO 7816 (părțile 1, 2, 3, 4, 8 și 9) și FIPS 140-2 level 3 și este certificat CC EAL 5+ CryptoMate EVO poate fi utilizat pentru aplicații care includ semnarea digitală, securitatea e-mailurilor, conectarea online, conectarea la rețea și aplicațiile blockchain. Caracteristici: ● Card inteligent criptografic si cryptoprocesor ◦ Modulul ACOS5-EVO incorporat ◦ Memorie RRPROM: 192 KB ◦ Conform cu ISO 7816 Partile 1, 2, 3, 4, 8, si 9 (suporta T=0, T=1;

Noul cititor card sanatate ACR83 (APG8201)

Cititorul ACR 83, in forma cunoscuta pana acum, a ajuns la sfarsitul ciclului de fabricatie. Noul ACR 83 (APG) se prezinta intr-o haina noua, dar ramane 100% compatibil cu vechiul cititor ACR 83. - Noua versiune ACR83 – APG8201 vine intr-o carcasa noua, robusta, fiabila, ergonomica - Afisaj mare - Taste mai mari care usureaza introducerea codului PIN - Prezenta cardului in cititor este semnalata de un sunet - Viteza mai mare de redare a datelor Pentru a avea acces la datele de pe card introduceti PIN-ul de la tastatura cititorului ACR83 (APG8201). Caracteristici:                                                                                                              - USB 2.0                                                                              - CCID Compliance - Suporta PC/SC - Suporta PC/SC 2.01 Secure PIN Entry (SPE) - Suporta PPS (Protocols and Parameters Selection) - Cititor de card

Token de autentificare Pass FIDO NFC

Prezentare generala: Tokenul ePass FIDO® -NFC este o cheie de autentificare U2F certificata FIDO alliance. Spre deosebire de dispozitivele tradiționale de autentificare cu doi factori, FIDO U2F oferă o soluție mult mai convenabilă pentru a înlocui sau a fi un plus fata de utilizarea unei parole tradiționale. Un singur token ePass FIDO® -NFC este capabil să protejeze un numar nelimitat de aplicatii. Fiecărei aplicații i se va atribui o pereche individuala de chei. Feitian ePass FIDO®-NFC folosește elemente NXP de siguranta de înaltă performanță. Pe lângă faptul că generează o pereche solida de chei pentru aplicația FIDO® U2F, platforma JAVA smart card din elementul de securitate lasa loc si pentru alte aplicații. De asemenea, o aplicație OATH de tip one-time password este preinstalată în ePass FIDO®-NFC. Dispozitivul tine cont de nevoile utilizatorilor si pentru a satisface cerințele utilizatorilor permite comunicație atât USB cât și NFC. Caracteristici de baza: O cheie pent