Skip to main content

Caracteristici si functii ale serviciului SigningHub.com de semnare online (II): Caracteristici de securitate

Share Button

Caracteristici de securitate

SigningHub.com este serviciul online oferit de Ascertia pentru semnarea documentelor electronice. Gasiti mai jos caracteristicile de securitate ale serviciului:

Chei/certificate de semnare individuale
Fiecare utilizator semneaza digital documentul cu propria cheie de semnare pentru autentificarea solida si integritatea datelor. Accesul la aceasta cheie se afla sub controlul exclusiv al utilizatorului.

Semnaturi cu caracter legal
Semnaturile digitale sunt acceptate in multe jurisdictii. Le puteti defini astfel incat sa fie acceptabile intr-un contract initial. Semnaturile securizeaza toate datele din documente.


Semnaturi PDF standard
SigningHub.com utilizeaza semnaturi vizibile PDF standard (PAdES) pentru acceptanta si interoperabilitate maxima de utilizare cu alte produse PDF.


Ceea ce vedeti este ceea ce semnati (What You See Is What You Sign)
Appletul securizat de vizualizare a documentelor din SigningHub.com afiseaza intotdeauna un document PDF compactat astfel incat ceea ce vedeti pe ecran este ceea ce semnati.


Suport pentru chei/certificate locale
Fiecarui utilizator ii este atribuita o cheie de semnare bazata pe server, dar pot fi utilizate si chei de semnare locale, de exemplu carduri nationale cu identitati electronice (eID) sau USB Tokene corporative.

Semnaturi electronice avansate
SigningHub.com utilizeaza semnaturi pe termen lung cu marci de timp si date de validare incorporate. Acestea asigura ca semnatura este considerata valida pentru mai multi ani in viitor.

Securitatea documentelor stocate
Toate documentele sunt protejate cu criptare solida AES 256 bit atunci cand sunt stocate pe serverul SigningHub.com

Suport pentru scheme multiple de incredere
Implicit, SigningHub.com utilizeaza o autoritate de certificare (CA) incorporata pentru securitate pe termen lung. Serviciul SigningHub poate fi configurat astfel incat sa poata fi introduse si alte autoritati de incredere. Este posibila utilizarea certificatelor existente. Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta aici.


Prevenirea scurgerilor de date
Controlati drepturile asupra documentelor pe care doriti sa le atribuiti colaboratorilor la nivel de individ. Utilizati embargouri asupra datelor si parole pentru deschiderea documentelor.


Plati securizate
Serviciul SigningHub permite plata online cu carduri de credit care sunt procesate de RBS Worldpay pentru securitate PCI compacta. Sunt disponibile si platile offline pentru clientii enterprise.

Testati gratuit SigningHub
Puteti testa gratuit serviciul online de semnare electronica SigningHub.com oferit de Ascertia. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactacti aici.

Comments

Popular posts from this blog

Dispozitiv criptografic USB Token CryptoMate EVO

Prezentarea generala a dispozitivului criptografic CryptoMate EVO Tokenul USB CryptoMate Evo PKI utilizeaza algoritmi ECC si RSA pentru operaÈ›iunile criptografice cu cheie publică, esenÈ›iale în aplicaÈ›iile PKI pentru carduri inteligente È™i semnătură digitală. Tokenul CryptoMate EVO PKI este construit in jurul unui modul ACOS5-EVO care acceptă algoritmi DES, 3DES, AES È™i SHA. Tokenul este conform cu standardele internaÈ›ionale pentru cardurile inteligente PKI (ISO 7816 (părÈ›ile 1, 2, 3, 4, 8 È™i 9) È™i FIPS 140-2 level 3 È™i este certificat CC EAL 5+ CryptoMate EVO poate fi utilizat pentru aplicaÈ›ii care includ semnarea digitală, securitatea e-mailurilor, conectarea online, conectarea la reÈ›ea È™i aplicaÈ›iile blockchain. Caracteristici: ● Card inteligent criptografic si cryptoprocesor ◦ Modulul ACOS5-EVO incorporat ◦ Memorie RRPROM: 192 KB ◦ Conform cu ISO 7816 Partile 1, 2, 3, 4, 8, si 9 (suporta T=0, T=1;

Cititor card sanatate ACR83 (format APG), V2

Cititorul de card de sanatate ACR83, in forma cunoscuta pana acum, a ajuns la sfarsitul ciclului de fabricatie inca din anul 2019. Va prezentam mai jos varianta actuala a cititorului de card ACR83, care este ACR83 (format APG) APG8201. Acesta se prezinta intr-o haina noua, dar ramane 100% compatibil cu vechiul cititor ACR83. Cititorul de card de sanatate este vandut de unele firme si sub denumirile de ''ACR83 v2 PinEasy - cititor card sanatate cu tastatura si ecran autorizat de CNAS model 2023'' si ''Cititor smartcard ACS APG 8201-B2'' - Cititorul de card de sanatate ACR83 – APG8201 vine intr-o carcasa noua, robusta, fiabila, ergonomica - Afisaj mare - Taste mai mari care usureaza introducerea codului PIN - Prezenta cardului in cititor este semnalata de un sunet - Viteza mai mare de redare a datelor Pentru a avea acces la datele de pe card introduceti PIN-ul de la tastatura cititorului ACR83 (APG8201). COMANDA CITITORUL ACR 83 (for

Cititor contactless pentru carduri RFID (NFC) 13.56 MHz

Acest cititor de card contactless citeste si scrie cardurile mifare rfid 1K. Protocol de comunicatie:  - accepta toate cardurile cu frecventa ceasului de 13.56 MHz (smartcard RFID): - ISO 14443 tip A si B - Mifare 13.56 MHz ISD14443A - Baud rate: 106 Kbps la 6.8 Mbps - Suport pentru protocol Felica - Compatibil cu protocol de card 15693 Securitate: - Chipset cu nivel inalt de securitate - Protectie la scurt-circuit si depasirea tensiunii de alimentare - Mecanism de criptare in firmware - Posibilitate de actualizare pentru firmware Performanta: - Primul VHBR CCID card reader - Primul reader CCID cu procesor de viteza inalta - Incorporeaza tehnologie contactless VHBR (Very High Bit Rates) solicitata de aplicatiile ICAO (International Civil Aviation Organization), cu standard LDS 2.0 Compatibilitate: compatibil cu cele mai utilizate platforme software: Windows, Linux. Mac,