04 November 2013

Caracteristici si functii ale serviciului SigningHub.com de semnare online (II): Caracteristici de securitate

Share Button

Caracteristici de securitate

SigningHub.com este serviciul online oferit de Ascertia pentru semnarea documentelor electronice. Gasiti mai jos caracteristicile de securitate ale serviciului:

Chei/certificate de semnare individuale
Fiecare utilizator semneaza digital documentul cu propria cheie de semnare pentru autentificarea solida si integritatea datelor. Accesul la aceasta cheie se afla sub controlul exclusiv al utilizatorului.

Semnaturi cu caracter legal
Semnaturile digitale sunt acceptate in multe jurisdictii. Le puteti defini astfel incat sa fie acceptabile intr-un contract initial. Semnaturile securizeaza toate datele din documente.


Semnaturi PDF standard
SigningHub.com utilizeaza semnaturi vizibile PDF standard (PAdES) pentru acceptanta si interoperabilitate maxima de utilizare cu alte produse PDF.


Ceea ce vedeti este ceea ce semnati (What You See Is What You Sign)
Appletul securizat de vizualizare a documentelor din SigningHub.com afiseaza intotdeauna un document PDF compactat astfel incat ceea ce vedeti pe ecran este ceea ce semnati.


Suport pentru chei/certificate locale
Fiecarui utilizator ii este atribuita o cheie de semnare bazata pe server, dar pot fi utilizate si chei de semnare locale, de exemplu carduri nationale cu identitati electronice (eID) sau USB Tokene corporative.

Semnaturi electronice avansate
SigningHub.com utilizeaza semnaturi pe termen lung cu marci de timp si date de validare incorporate. Acestea asigura ca semnatura este considerata valida pentru mai multi ani in viitor.

Securitatea documentelor stocate
Toate documentele sunt protejate cu criptare solida AES 256 bit atunci cand sunt stocate pe serverul SigningHub.com

Suport pentru scheme multiple de incredere
Implicit, SigningHub.com utilizeaza o autoritate de certificare (CA) incorporata pentru securitate pe termen lung. Serviciul SigningHub poate fi configurat astfel incat sa poata fi introduse si alte autoritati de incredere. Este posibila utilizarea certificatelor existente. Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta aici.


Prevenirea scurgerilor de date
Controlati drepturile asupra documentelor pe care doriti sa le atribuiti colaboratorilor la nivel de individ. Utilizati embargouri asupra datelor si parole pentru deschiderea documentelor.


Plati securizate
Serviciul SigningHub permite plata online cu carduri de credit care sunt procesate de RBS Worldpay pentru securitate PCI compacta. Sunt disponibile si platile offline pentru clientii enterprise.

Testati gratuit SigningHub
Puteti testa gratuit serviciul online de semnare electronica SigningHub.com oferit de Ascertia. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactacti aici.

No comments:

Post a Comment