06 November 2013

Caracteristici si functii ale serviciului SigningHub.com de semnare online (III): Caracteristici de management

Share Button

Caracteristici de management

SigningHub.com este serviciul online oferit de Ascertia pentru semnarea documentelor electronice. Gasiti mai jos caracteristicile de management ale serviciului:

Partajare individuala
Poate fi utilizat un flux de lucru pentru un rezultat eficient intr-o companie, pentru semnarea avizelor, politicilor si procedurilor HR etc.

Gestiunea inteligenta a documentelor
Atunci cand un tip de document este utilizat intr-o baza repetitiva, se poate crea un profil de partajare pentru a reduce timpul atunci cand se solicita aceluiasi grup de persoane sa semneze/aprobe documentul.

Managementul conturilor enterprise
Aceasta functie permite unui super-user sa gestioneze un set de utilizatori SigningHub, sa le ofere roluri sau la cerere sa-i elimine. Acest lucru permite ca un cont corporativ sa fie utilizat pentru a controla utilizatorii interni si externi.

Dovezi eficiente de audit
Trasabilitatea este un element cheie in multe afaceri. Proprietarul documentului poate vizualiza inregistrari detaliate cu toate actiunile realizate asupra unui document, inclusiv cand si cine a descarcat si vizualizat un document.


Semnarea delegata
Un utilizator poate selecta un semnatar delegat atunci el nu este disponibil. Toate partile implicate sunt informate. Un proprietar de document poate refuza semnarea delegata.

Lucrul cu grupuri
Creati grupuri astfel incat documentele sa poata fi partajate cu toti membri grupului si oricare membru din grup sa poata semna un document.


Managementul planurilor de servicii
Planurile de servicii pot fi schimbate in orice moment. Acest lucru va asigura ca serviciul SigningHub continua sa indeplineasca nevoile de business.


Tablou de bord pentru management
Tabloul de bord este o unealta foarte eficienta pentru revizuirea contului personal sau enterprise. Tabloul de bord va permite sa vizualizati modului in care au fost generate semnaturile, modul in care a fost utilizat spatiul, statisticile despre documente etc.

Managementul facturarii
Serviciul SigningHub.com ofera o vizualizare clara si detaliata a istoricului permanent si a detaliilor planului de servicii.Testati gratuit SigningHub
Puteti testa gratuit serviciul online de semnare electronica SigningHub.com oferit de Ascertia. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactacti aici.

No comments:

Post a Comment