13 December 2013

Ce este nou in Sentinel LDK 7.0 (III): versiune noua pentru Sentinel LDK

In cea mai recenta versiune a pachetului Sentinel LDK au fost adaugate o serie de imbunatatiri importante. Au fost lansate doua versiuni noi suplimentare pentru Sentinel LDK:

Sentinel LDK v 7.0.2

Modificarile din Sentinel LDK v 7.0.2 sunt:
-este oferit suport pentru Max OS X. Prima lansare a pachetului nu oferea suport pentru Mac.
-este suportat Windows 8.1 in locul lui Windows 8
-au fost rezolvate dificultatile legate de trecerea de la Business Studio Server (BSS) la Sentinel EMS

Sentinel LDK v 7.0.3

Aceasta versiune include toate modificarile din Sentinel LDK v 7.0.2. In plus, acesta versiune gestioneaza mai eficient numele de fisiere in Sentinel LDK Envelope pentru Mac.

Ultima versiune Sentinel LDK care este instalata Dezvoltator de aplicatii Windows Dezvoltator de aplicatii Linux Dezvoltator de aplicatii Mac
Versiunea originala 7.0 Instalati Sentinel LDK v 7.0.3. Urmati pasii de actualizare (“Upgrading from Sentinel LDK v.6.x”) din ghidul de instalare (Sentinel LDK Installation Guide).
Versiunea 7.0.2 - -  Reinstalati Sentinel LDK 7.0.3 Envelope pentru Mac

Documentatia pentru aceasta versiune ramane aceeasi cu documentatia oferita in pachetul Sentinel LDK 7.0

Sentinel LDK este solutia completa de licentiere si protectie pentru programe software. Sentinel LDK va permite sa creati licente flexibile pentru programele create si sa raspundeti cat mai rapid la cerintele de pe piata. Uneltele oferite cu Sentinel LDK va permit sa urmariti cum, cat si de catre cine sunt utilizate licentele, daca sunt respectati termenii de licentiere. Solutia va permite sa creati si licente de tip trial care va pot aduce clienti noi.

No comments:

Post a Comment