28 May 2014

SafeNet a lansat solutia “All-in-One” de licentiere software pentru servicii in cloud si aplicatii on-premise


Sentinel LDK ofera managementul licentelor cu distributie bazata pe hardware, software si cloud pentru a raspunde tendintelor evolutive legate de consumul de programe software.

SafeNet Inc. este un lider mondial in monetizarea de software si a lansat recent o versiune imbunatatita a solutiei Sentinel LDK (License Development Kit) pentru monetizare software. Sentinel LDK ofera optiuni de distributie a licentelor bazat pe hardware, software si cloud, protectia proprietatii intelectuale si managementul licentelor software de pe o singura platforma bazata pe cloud. Sentinel LDK este prima singura solutie care ofera vanzatorilor de software flexibilitatea de a raspunde la cerinte specifice de licentiere pentru fiecare grup de clienti, indiferent de modelul de distributie preferat, de la servicii bazate pe cloud pana la aplicatii on-premise.

Shlomo Weiss, manager general al diviziei de Monetizare Software de la SafeNet sustine ca: "Vanzatorii de software cauta sa-si extinda strategia de a intra pe piata de cloud. Ei isi doresc sa stie care modele de licente sunt potrivite pentru afacerea lor si cum sa-si optimizeze ofertele. Sfatul nostru este sa utilizeze solutia de licentiere si management al drepturilor care urmareste utilizarea la nivel detaliat si poate adapta din mers modul de distributie al licentelor care raspunde la cerintele in schimbare de pe piata. Pentru aceasta situatie este nevoie cu siguranta de o solutie de licentiere dinanica si flexibila."

Familia de produse Sentinel pentru monetizare software ofera o solutie completa "all-in-one" care raspunde la tendintele evolutive legate de consumul programelor software. Pe piata de software a aparut o schimbare majora. Clientii cauta din ce in ce mai mult modele de licente care sunt personalizate astfel incat sa raspunda la nevoile lor individuale. In majoritatea cazurilor, clientii cauta licente bazate pe consum care sunt direct legate de utilizarea aplicatiilor on-premise si a serviciilor in cloud. Solutiile Sentinel de la SafeNet raspunde la aceste cerinte emergente.

Sentinel Cloud Licensing de la SafeNet imbina intr-o singura platforma back-office beneficiile unei licente conectate in cloud pentru aplicatii software on-premise si servicii furnizate in cloud. Solutia ofera preturi bazate pe utilizare si permite alegerea de modele noi de licente pentru aplicatiile on-premise. Astfel clientii pot plati pe masura ce se dezvolta. Licentierea bazata pe consum se bazeaza pe utilizarea functiilor si/sau cantitatilor de date stocate, a datelor de tranzactie si a timpului de procesare. Aceste informatii sunt importante pentru a raspunde la cerintele utilizatorilor legate de preturile mai aliniate si ceea ce obtin ei din programele software.

Beneficiile lui Sentinel LDK Cloud includ:
  • Colectarea datelor – ofera vanzatorilor de software o imagine de ansablu legata de utilizarea programelor software. Aceasta imagine ii ajuta sa creeze produse mai bune, sa ofere preturi bazate pe consum si sa furnizeze modele de business diverse.
  • Adaptarea afacerilor – adaptarea in timp real la dinamica pietei si la cerintele clientilor
  • Concentrarea pe utilizatori – permite vanzatorilor de software sa autorizeze accesul la aplicatii software de pe orice sistem si de pe orice dispozitiv

Resurse
Solutiile de la SafeNet pentru monetizare software
SafeNet este lider in furnizarea solutiilor de management al drepturilor si licentiere software pentru programele software on-premise si aplicatii bazate pe cloud. Sentinel este brandul cel mai de incredere din industria software pentru solutii de monetizare software sigure si flexibile. Portofoliul de produse si servicii se adreseaza fiecarui aspect al monetizarii software – de la protectia la copiere si protectia proprietatii intelectuale pana la managementul cataloagelor de produse si imbunatatirea continua a experientei utilizatorilor. SafeNet este primul si singurul vanzator care ofera un portofoliu complet de solutii de licentiere software si management al drepturilor care permite monetizarea oricarui tip de program software – instalat, incorporat sau furnizat ca serviciu in cloud. Solutiile utilizeaza orice combinatie de modele de business prin intermediul oricarui canal de vanzari pentru orice dispozitiv de utilizare.

No comments:

Post a Comment