30 June 2014

Cititoare de carduri de sanatate pentru pacientii de dializa


Share Button

Firma noastra distribuie in Romania o gama variata de cititoare pentru cardurile de sanatate. Cititoarele respecta specificatiile tehnice impuse de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si sunt compatibile cu cardurile de sanatate din programul national demarat de CNAS.

Descoperiti gama completa de cititoare pentru cardurile de sanatate. >>


Conform comunicatului de presa de pe site-ul CNAS in luna iunie a fost demarat un proiect pilot de testare a cardului national pentru pacientii aflati in servicii de dializa. Peste 8.000 de carduri  nationale ale asiguratilor care fac dializa au fost transmise caselor judetene de sanatate prin posta militara. Casele de sanatate au distribuit aceste carduri asiguratilor. Furnizorii de servicii medicale de dializa isi pot achizitiona cititoarele de carduri cu care le vor activa la prima prezentare a pacientilor.

Radu Tibichi, presedintele CNAS, precizeaza ca: "Este un proiect pilot amplu, care se va desfasura in toate regiunile tarii si va cuprinde  asigurati din toate categoriile sociale.  Am considerat necesar ca inainte de a implementa acest sistem informatic la nivel national, sa il testam si, in cazul in care sunt probleme, sa le remediem."

Cardul national de sanatate este un proiect strategic important demarat de CNAS. Acesta va permite urmarirea modului in care sunt tratati pacientii si va juca un rol important in procesul de transparentizare si eficientizare a modului in care sunt cheltuiti banii in sistemul asigurarilor de sanatate.

Sursa: http://www.cnas.ro/post/type/local/comunicat-publicare-documentatie-de-atribure-a-serviciilor-de-distribuire-a-cardului-national-de-san.html

Pentru mai multe detalii despre cititoare, contactati-ne aici. >>

No comments:

Post a Comment