06 June 2014

A fost lansata o noua versiune - WFilter v4.1. Care sunt noutatile?

Share Button


WFilter versiunea 4.1
A fost lansata cea mai noua versiunea a lui WFilter (4.1) Descoperiti noile functii din aceasta versiune:

1. Mai multe solutii de implementare
Sunt adaugate mai multe solutii de implementare, in special pentru retelele wifi. S-au adaugat si solutii pentru monitorizarea adreselor Mac in retele cu segmente multiple. In versiunea 4.0 a lui WFilter, este suportat numai modul “by ip address”. In noua versiune 4.1 a lui WFilter se vor oferi informatii despre adresele mac din switch prin SNMP.


2. Un continut cu monitorizare crescuta
Se ofera suport suplimentar pentru protocoale de IP si fragmente de IP. Noua versiune de WFilter va inregistra si tipul de browser (userAgent) pentru monitorizare web.

3. Viteza UI mai mare
In versiunea 4.1 se adopta tehnologia fastcgi care ofera o imbunatatire asupra vitezei de lansare a interfetei de utilizare UI. Este imbunatatita si performanta in monitorizare.

4. Design nou pentru interfata de utilizare
A fost adaugat meniul “Common” pentru a putea defini meniurile cele mai utilizate si deschiderea lor cu un singur click.

5. Sistem nou pentru protocoale
In acest sistem puteti descarca si partaja protocoalele cu doar cateva clickuri. De acum nu veti mai intalni dificultati in configurarea noilor protocoale.

6. Sistem nou pentru “Plugins”
A fost integrat un set de unelte pentru monitorizarea si managementul de retea care inca evolueaza. Puteti obtine plugins pentru descoperirea retelei, managementul lui WFilter si alte functii relative.

7. Functie noua pentru notificari de continut web
Aceasta functie va permite sa creati notificari pentru restrictionarea accesului la continut fara o blocare reala. Puteti defini intervalele de timp, metodele de lansare a notificarilor pentru continut astfel incat sa apara regulat pe calculatoarele clienti.

8. Setari mai flexibile pentru reguli
In aceasta versiune este mai usor sa se atribuie reguli pentru dispozitivele noi detectate. Se poate seta o  regula implicita pentru utilizatorii noi adaugati.

No comments:

Post a Comment