Skip to main content

23 de intrebari pentru un site web de calitate

Share Button


Zicala 'este mai usor sa previi decat sa tratezi' se aplica si in SEO. Un continut de calitate al site-ului este atat pe placul utilizatorilor, care doresc raspunsuri la intrebarile lor repede, cat si al Google. Pentru a evita o penalizare din partea algoritmului Panda, care vizeaza site-urile cu continut de calitate inferioara, trebuie sa incercati sa va diferentiati de competitia pentru cuvintele cheie prin informatie clara si obiect.

Chiar daca considerati ca site-ul dvs. este deja unic si nu are cum sa fie supus unei potentiale penalizari, nu strica sa urmariti cele 23 de intrebari prezente pe blogul Google care au rolul de a clarifica asteptarile Google de la un continut de calitate. Ganditi-va la site-ul pe care il intretineti si raspundeti sincer la aceste intrebari. La final hotarati ce puteti imbunatati pentru a face experienta pe site placuta pentru utilizator si pentru a evita posibile penalizari viitoare.

  1. Ati avea incredere in informatia inclusa pe site?
  2. Informatia este scrisa de un expert/ de o persoana cunoscatoare a domeniului, sau este de calitate slaba?
  3. Site-ul prezinta informatie duplicat, suprapusa sau redundanta pe aceeasi tema sau pe teme similare, dar cu mici variatiuni de cuvinte cheie?
  4. Ati avea incredere sa transmiteti informatii sensibile (cardul de credit) acestui site?
  5. Site-ul prezinta greseli de scriere, ortografie sau informatii eronate?
  6. Temele abordate sunt datorate interesului cititorilor sau site-ul genereaza continut incercand sa ghiceasca ce s-ar putea pozitiona bine in motoarele de cautare?
  7. Articolele prezinta informatii, cercetari sau analize originale?
  8. Paginile prezentate in rezultatele motoarelor de cautare prezinta valoare adaugata comparativ cu alte pagini?
  9. Cat de mult este verificata calitatea continutului?
  10. Articolele prezinta mai multe puncte de vedere asupra problemei?
  11. Site-ul este o autoritate recunoscuta in domeniu?
  12. Continutul este produs in masa sau transmis catre un numar mare de autori sau distribuit intr-o retea larga de site-uri, astfel ca paginile si site-urile individuale nu sunt atent monitorizate?
  13. Articolul a fost editat cu grija sau pare sa fi fost editat pe fuga?
  14. Pentru intrebari legate de sanatate, ati avea incredere in informatia de pe site?
  15. Ati recunoaste site-ul ca o autoritate in domeniu atunci cand i-ati auzi doar numele?
  16. Articolul prezinta o descriere completa a temei abordate?
  17. Articolul contine informatie utila sau interesanta dincolo de ceea ce este evident?
  18. Pagina este tipul de informatie pe care ati salva-o, trimite-o catre un prieten sau recomanda?
  19. Articolul prezinta reclame in exces care distrag atentia de la continutul propriu-zis?
  20. V-ati astepta sa vedeti articolul intr-o revista, enciclopedie sau carte tiparita?
  21. Articolele sunt scurte, fara substanta sau fara informatie utila?
  22. Se acorda atentie detaliilor de pe pagini?
  23. Utilizatorii ar fi nemultumiti daca ar vedea pagini din aceasta sursa?
Incercand sa gasiti raspunsuri la aceste intrebari veti reusi sa va analizati continutul materialelor publicate. Totodata puteti incerca sa va imbunatatiti strategia de creare a continutului pentru site.

Daca sunteti interesati de evaluarea website-ul pentru a sti ce puteti imbunatati astfel ca acesta sa se bucure de o calitate superioara consultati oferta noastra aici >>


Comments

Popular posts from this blog

Dispozitiv criptografic USB Token CryptoMate EVO

Prezentarea generala a dispozitivului criptografic CryptoMate EVO Tokenul USB CryptoMate Evo PKI utilizeaza algoritmi ECC si RSA pentru operaÈ›iunile criptografice cu cheie publică, esenÈ›iale în aplicaÈ›iile PKI pentru carduri inteligente È™i semnătură digitală. Tokenul CryptoMate EVO PKI este construit in jurul unui modul ACOS5-EVO care acceptă algoritmi DES, 3DES, AES È™i SHA. Tokenul este conform cu standardele internaÈ›ionale pentru cardurile inteligente PKI (ISO 7816 (părÈ›ile 1, 2, 3, 4, 8 È™i 9) È™i FIPS 140-2 level 3 È™i este certificat CC EAL 5+ CryptoMate EVO poate fi utilizat pentru aplicaÈ›ii care includ semnarea digitală, securitatea e-mailurilor, conectarea online, conectarea la reÈ›ea È™i aplicaÈ›iile blockchain. Caracteristici: ● Card inteligent criptografic si cryptoprocesor ◦ Modulul ACOS5-EVO incorporat ◦ Memorie RRPROM: 192 KB ◦ Conform cu ISO 7816 Partile 1, 2, 3, 4, 8, si 9 (suporta T=0, T=1;

Noul cititor card sanatate ACR83 (APG8201)

Cititorul ACR 83, in forma cunoscuta pana acum, a ajuns la sfarsitul ciclului de fabricatie. Noul ACR 83 (APG) se prezinta intr-o haina noua, dar ramane 100% compatibil cu vechiul cititor ACR 83. - Noua versiune ACR83 – APG8201 vine intr-o carcasa noua, robusta, fiabila, ergonomica - Afisaj mare - Taste mai mari care usureaza introducerea codului PIN - Prezenta cardului in cititor este semnalata de un sunet - Viteza mai mare de redare a datelor Pentru a avea acces la datele de pe card introduceti PIN-ul de la tastatura cititorului ACR83 (APG8201). Caracteristici:                                                                                                              - USB 2.0                                                                              - CCID Compliance - Suporta PC/SC - Suporta PC/SC 2.01 Secure PIN Entry (SPE) - Suporta PPS (Protocols and Parameters Selection) - Cititor de card

Cititor contactless pentru carduri RFID (NFC) 13.56 MHz

Acest cititor de card contactless citeste si scrie cardurile mifare rfid 1K. Protocol de comunicatie:  - accepta toate cardurile cu frecventa ceasului de 13.56 MHz (smartcard RFID): - ISO 14443 tip A si B - Mifare 13.56 MHz ISD14443A - Baud rate: 106 Kbps la 6.8 Mbps - Suport pentru protocol Felica - Compatibil cu protocol de card 15693 Securitate: - Chipset cu nivel inalt de securitate - Protectie la scurt-circuit si depasirea tensiunii de alimentare - Mecanism de criptare in firmware - Posibilitate de actualizare pentru firmware Performanta: - Primul VHBR CCID card reader - Primul reader CCID cu procesor de viteza inalta - Incorporeaza tehnologie contactless VHBR (Very High Bit Rates) solicitata de aplicatiile ICAO (International Civil Aviation Organization), cu standard LDS 2.0 Compatibilitate: compatibil cu cele mai utilizate platforme software: Windows, Linux. Mac,