Skip to main content

Avantajele utilizarii unui software profesional pentru semnarea documentelor electronice


Share ButtonPDF Sign&Seal este o program software care va permite sa aplicati semnatura electronica pe documentele emise in firma dumneavoastra. Utilizarea programului PDF Sign&Seal va ofera o serie de avantaje fata de alte programe software pentru semnare electronica.

Aspectul semnaturii poate fi personalizat
Inainte de aplicarea semnaturii electronice pe documente, aveti posibilitatea de a personaliza modul in care semnatura va aparea pe documente la fel ca in imaginea de mai jos:

















Semnaturi de tip “Drag & Drop”
Pentru a utiliza aceasta metoda de semnare, selectati butonul Drag&Sign si alegeti aspectul semnaturii dorite. Apoi mutati aspectul semnaturii pe pagina documentului PDF in locatia dorita si selectati butonul cu bifare verde. Pentru a selecta aspectul implicit al semnaturii selectati pur si simplu butonul Drag&Sign. Pentru a anula operatiunea, selectati butonul cu ics rosu. Puteti ajusta marimea aspectului semnaturii selectate inainte de a finaliza semnarea:

















Semnare rapida a documentelor
Programul semneaza automat cu profilul si aspectul semnaturii electronice particulare intr-o locatie setata in pagina (sau in pagini multiple). PDF Sign&Seal este ideal pentru schitele de inginerie. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa selectati documentele si sa le semnati intr-un singur pas:


PDF SIGN&SEAL - Operatiune cu un singur click from Ascertia on Vimeo.


Semnarea pe o pagina sau pe pagini multiple
PDF Sign&Seal va permite sa semnati una sau mai multe pagini ale documentului electronic.


PDF SIGN&SEAL - Semnarea paginilor multiple from Ascertia on Vimeo.


Semnarea intr-un camp de semnatura
Utilizatorul poate semna intr-un camp de semnatura dorit cu un simplu click pe campul de semnatura care va activa procesul de generare si semnare electronica:

 
Semnarea electronica in campuri multiple de semnatura
Programul poate detecta toate campurile de semnatura din documentul PDF si le poate grupa bazat pe nume. Acest aspect ajuta utilizatorul sa selecteze toate campurile de semnatura si sa le semneze intr-un singur pas.
 




















Crearea formularelor electronice
Creati formulare cu diferite butoane si sectiuni cu ajutorul lui PDF Sign&Seal la fel ca in imaginea de mai jos:










Semnarea formularelor electronice
Aplicatia recunoaste formularele de tip PDF si va permite sa le completati in campurile solicitate.


PDF SIGN&SEAL - PDF Form Filling from Ascertia on Vimeo.


Salvarea locatiei de semnare
Aplicatia va permite sa salvati locatia in care doriti sa semnati documentele si in viitor.


PDF SIGN&SEAL - Salvarea locatiilor de semnare from Ascertia on Vimeo.


Procesarea pachetelor de documente cu PDF Sign&Seal
PDF Sign&Seal va permite sa traformati documente multiple in format PDF si apoi sa le semnati:


PDF SIGN&SEAL – Procesarea pachetelor de documente from Ascertia on Vimeo.

Semnati documentele cu semnatura PKCS#7
PDF Sign&Seal va permite sa semnati fisiere cu extensiile .p7s si .p7m. In plus, puteti deschide si fisiere cu extensiile .p7s si .p7m care au fost deja semnate. Documentele semnate cu PKCS#7 sunt utilizate in sistemul SEAP de utilizare electronica.

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele utilizarii programului PDF Sign&Seal pentru semnarea documentelor electronice.

Comments

Popular posts from this blog

Dispozitiv criptografic USB Token CryptoMate EVO

Prezentarea generala a dispozitivului criptografic CryptoMate EVO Tokenul USB CryptoMate Evo PKI utilizeaza algoritmi ECC si RSA pentru operaÈ›iunile criptografice cu cheie publică, esenÈ›iale în aplicaÈ›iile PKI pentru carduri inteligente È™i semnătură digitală. Tokenul CryptoMate EVO PKI este construit in jurul unui modul ACOS5-EVO care acceptă algoritmi DES, 3DES, AES È™i SHA. Tokenul este conform cu standardele internaÈ›ionale pentru cardurile inteligente PKI (ISO 7816 (părÈ›ile 1, 2, 3, 4, 8 È™i 9) È™i FIPS 140-2 level 3 È™i este certificat CC EAL 5+ CryptoMate EVO poate fi utilizat pentru aplicaÈ›ii care includ semnarea digitală, securitatea e-mailurilor, conectarea online, conectarea la reÈ›ea È™i aplicaÈ›iile blockchain. Caracteristici: ● Card inteligent criptografic si cryptoprocesor ◦ Modulul ACOS5-EVO incorporat ◦ Memorie RRPROM: 192 KB ◦ Conform cu ISO 7816 Partile 1, 2, 3, 4, 8, si 9 (suporta T=0, T=1;

Cititor card sanatate ACR83 (format APG), V2

Cititorul de card de sanatate ACR83, in forma cunoscuta pana acum, a ajuns la sfarsitul ciclului de fabricatie inca din anul 2019. Va prezentam mai jos varianta actuala a cititorului de card ACR83, care este ACR83 (format APG) APG8201. Acesta se prezinta intr-o haina noua, dar ramane 100% compatibil cu vechiul cititor ACR83. Cititorul de card de sanatate este vandut de unele firme si sub denumirile de ''ACR83 v2 PinEasy - cititor card sanatate cu tastatura si ecran autorizat de CNAS model 2023'' si ''Cititor smartcard ACS APG 8201-B2'' - Cititorul de card de sanatate ACR83 – APG8201 vine intr-o carcasa noua, robusta, fiabila, ergonomica - Afisaj mare - Taste mai mari care usureaza introducerea codului PIN - Prezenta cardului in cititor este semnalata de un sunet - Viteza mai mare de redare a datelor Pentru a avea acces la datele de pe card introduceti PIN-ul de la tastatura cititorului ACR83 (APG8201). COMANDA CITITORUL ACR 83 (for

Cititor contactless pentru carduri RFID (NFC) 13.56 MHz

Acest cititor de card contactless citeste si scrie cardurile mifare rfid 1K. Protocol de comunicatie:  - accepta toate cardurile cu frecventa ceasului de 13.56 MHz (smartcard RFID): - ISO 14443 tip A si B - Mifare 13.56 MHz ISD14443A - Baud rate: 106 Kbps la 6.8 Mbps - Suport pentru protocol Felica - Compatibil cu protocol de card 15693 Securitate: - Chipset cu nivel inalt de securitate - Protectie la scurt-circuit si depasirea tensiunii de alimentare - Mecanism de criptare in firmware - Posibilitate de actualizare pentru firmware Performanta: - Primul VHBR CCID card reader - Primul reader CCID cu procesor de viteza inalta - Incorporeaza tehnologie contactless VHBR (Very High Bit Rates) solicitata de aplicatiile ICAO (International Civil Aviation Organization), cu standard LDS 2.0 Compatibilitate: compatibil cu cele mai utilizate platforme software: Windows, Linux. Mac,