18 July 2013

Program pentru semnarea electronica a documentelor SEAP inclusiv a celor cu extensie .p7s sau .p7m

Share Button


Program pentru semnarea electronica a documentelor SEAP inclusiv a celor cu extensie .p7s / p7m

PDF Sign&Seal este un program software care permite semnarea electronica a documentelor emise in firma dvs. Indiferent daca vorbim de facturile emise in afacerile de zi cu zi, contracte, acorduri, oferte si chiar documentatia pentru SEAP, PDF Sign&Seal semneaza orice tip de document.


In plus, puteti personaliza aspectul semnaturii pe care o aplicati pe documentele dvs. Personalizarea consta in introducerea datelor de contact, o imagine cu logo-ul firmei, o stampila etc. Aspectul semnaturii poate fi introdus in orice sectiune de pe document si pot fi semnate pagini multiple cu un singur pas.

Cum deschidem documentele cu extensia doc.p7s, pdf.p7s etc:
Aplicatia PDF Sign&Seal va permite sa semnati, sa deschideti si sa verificati documentatia pe care o transmiteti catre SEAP in cadrul licitatiilor electronice, inclusiv documentele cu extensiile .p7s si .p7m.

Va oferim o versiune de test gratuita si complet functionala pentru 30 de zile pentru a putea testa modul in care lucreaza programul de semnare electronica, PDF Sign&Seal.

Alternativ va putem oferi si solutii bazate pe server care va permit semnarea electronica, verificarea si arhivarea unui volum mare de documente intr-un timp mai scurt.

No comments:

Post a Comment