02 July 2013

SafeNet redefineste monetizarea software

Share Button


Redefinirea monetizarii  software prin intermediul managementului si licentierii software on-premise bazate pe cloud

Sentinel Cloud revolutioneaza industria de monetizare software prin oferirea beneficiilor de management in timp real, urmarire a utilizarii, creare de pachete si virtualizare. Aceasta imbunatatire permite producatorilor de software sa utilizeze tehnici pentru licentiere, management si raportare a utilizarii bazat pe cloud. Astfel producatorii pot monetiza portofoliile de produse software hibride si on-premise pentru prima data.
Aceasta tehnologie avansata va permite firmelor de software sa redefineasca modelele de business si sa obtina o perspectiva unica asupra modului in care sunt utilizate produsele lor. Aceasta noua perspectiva ii va ajuta sa imbunatateasca experienta utilizatorilor si sa reduca nivelul cheltuielilor.

Amy Konary, vicepresendinte IDC sustine ca “industria de software se indreapta tot mai rapid spre cloud. Acest lucru va avea impact major asupra modului in care se asteapta sa fie distribuite aplicatiile software. In plus, se va schimba dramatic modul in care pachetele cu aplicatii software vor fi create, controlate si intretinute. De exemplu, utilizarea de produse software a fost asociata din ce in ce mai mult cu utilizatorii in detrimentul dispozitivelor. Modelele de business bazate pe consum reprezinta o preferinta in crestere, iar transparenta dintre vanzator si client este obligatorie. Aceste trei lucruri reprezinta o provocare imensa pentru vanzatorii care utilizeaza tehnologii traditionale de licentiere si creare de preturi pentru produsele software.”

Alegerea solutiei bazate pe cloud oferita de SafeNet pentru monetizarea software pentru toate produsele indiferent daca sunt distribuite ca servicii sau pentru instalate on premise va permite producatorilor de software:

  • Sa suporte preturi bazate pe utilizare – sa introduca modelele de business bazate pe consum pentru a crea noi afaceri si pentru a se mentine competitivitatea pentru aplicatiile on-premise si cele bazate pe cloud.
  • Sa licentieze utilizatorii, nu componentele de hardware – sa asocieze licentele si drepturile cu utilizatorii in detrimentul masinilor pentru o mai mare mobilitate care sa duca la o mai buna experienta
  • Sa preia controlul – sa beneficieze de control in timp real de la distanta asupra licentelor pentru a imbunatati suportul pentru clienti si pentru a accelera activitatile de marketing si vanzari.
  • Sa obtina informatii – sa exploateze informatiile detaliate din urmarirea utilizarii la nivel de produs si functii pentru luarea deciziilor de business.
  • Sa adopte virtualizarea – sa lanseze produsele software in medii complet virtualizate fara nicio teama de duplicare sau utilizare necorespunzatoare.
  • Sa reduca dependintele de IT – sa elimine nevoia de a instala si de a gestiona local serverele de licente pentru a elimina costurile de IT si pentru a reduce timpul de implementare.
Shlomo Weiss, vicepresendinte la SafeNet spune ca “analistii sunt de acord ca in urmatorii trei-cinci ani portofoliile cu produse hibride vor domnia industria de software. Aceasta inseamna ca se vor elimina diferentele dintre experienta licentelor on-premise si cele din cloud asa cum le cunoastem azi. Se asteapta ca producatorii de software sa ofere experienta utilizatorilor de aplicatii on-premise la fel ca si in cloud. Producatorii se vor baza pe vanzatori pentru a gestiona portofoliile hibride cat mai simplu. Sentinel Cloud poate face acest lucru – ofera tehnici de noua generatie pentru licentierea bazata pe cloud pentru produsele on-premise si simplifica managamentul pentru portofoliile de software hibride. ”

Sentinel Cloud revolutioneaza modul in care industria este capabila sa faca afaceri. Solutia permite producatorilor de software sa obtina o experienta complet transparenta de monetizare software fara IT, bogata in informatii si bazata pe utilizare.

Solutii de monetizare software de la SafeNet
Gama de solutii Sentinel pentru monetizarea software a fost creata astfel incat sa raspunda cerintelor unice de management, activare si executie a licentelor software. Aceste cerinte pot fi indeplinite indiferent de marime, cerinte tehnice sau structura organizationala. SafeNet este singurul producator care este capabil sa raspunda fiecarui aspect din ciclul de viata al monetizarii software – de la crearea de pachete, distributia de software si managament continuu al cataloagelor, pana la protectia la copiere, protectia proprietatii intelectuale si imbunatatirea experientei clientilor.

No comments:

Post a Comment