Skip to main content

Imbunatatirea sistemului backoffice pentru licentierea software cu chei dongle

In vreme ce multi dintre vanzatorii de software trec de la suportul traditional cu cheie dongle la licentierea bazata pe software si licentierea in cloud, este important sa retineti ca totusi exista un numar de vanzatori de software care utilizeaza chei dongle ca parte din strategia generala de licentiere. Acest aspect creeaza o oportunitate pentru a imbunatati modul in care sunt utilizate functiile back-office-ului pentru activare produselor software, raportare si reinnoirea licentelor pentru toate metodele de licentiere. Un back-office unificat pentru licentiere si managementul drepturilor include suport pentru chei dongle, licentiere software si aplicatii in cloud. Acest back-office unificat imbunatateste in mod semnificativ eficienta cu care vanzatorii isi gestioneaza ofertele.
O metoda de a obtine acest lucru este imbunatatirea infrastructurii back-office-ului pentru licentiere software si licentiere in cloud. Extinderea sistemului poate oferi suport mai bun pentru cheile dongle. Un sistemul care este capabil sa suporte un mediu hibrid de licentiere va imbunatati semnificativ operatiunile dintre utilizatori si vanzatorii de software.

Licentierea in cloud solicita in mod tipic o conexiunea la retea si permite suport offline ocazional si conexiuni periodice. Vanzatorii de software care utilizeaza solutii de licentiere in cloud detin si capacitatea de a controla licentele de la distanta (remote). Ei pot obtine o mai buna intelegere a modului in care utilizatorii folosesc aplicatiile software prin colectarea mai eficienta a datelor. Aceeasi functionalitate poate fi aplicata si la programele on-premise prin folosirea cheilro dongle si crearea unui sistem unificat de licentiere.

Aceasta abordare se poate aplica si la licentierea pentru dispozitive mobile? Utilizatorii isi doresc sa poata accesa aceeasi licenta a aplicatiei de pe desktop-ul propriu si de pe dispozitivele mobile. Infrastructura sistemului back-office poate suporta acest lucru automat? Acest lucru ar ajuta pe vanzatori in relatia cu clientii lor.

Daca ati putea unifica solutiile de licentiere on-premise, licentiere bazata pe software si licentiere in cloud intr-o singura platforma de management, de ce sa nu o faceti? Solutia Sentinel LDK de la SafeNet ofera aceast sistem care imbunatateste semnificativ capacitatea de a monetiza aplicatiile software pe care le dezvoltati. 

Comments

Popular posts from this blog

Dispozitiv criptografic USB Token CryptoMate EVO

Prezentarea generala a dispozitivului criptografic CryptoMate EVO Tokenul USB CryptoMate Evo PKI utilizeaza algoritmi ECC si RSA pentru operaÈ›iunile criptografice cu cheie publică, esenÈ›iale în aplicaÈ›iile PKI pentru carduri inteligente È™i semnătură digitală. Tokenul CryptoMate EVO PKI este construit in jurul unui modul ACOS5-EVO care acceptă algoritmi DES, 3DES, AES È™i SHA. Tokenul este conform cu standardele internaÈ›ionale pentru cardurile inteligente PKI (ISO 7816 (părÈ›ile 1, 2, 3, 4, 8 È™i 9) È™i FIPS 140-2 level 3 È™i este certificat CC EAL 5+ CryptoMate EVO poate fi utilizat pentru aplicaÈ›ii care includ semnarea digitală, securitatea e-mailurilor, conectarea online, conectarea la reÈ›ea È™i aplicaÈ›iile blockchain. Caracteristici: ● Card inteligent criptografic si cryptoprocesor ◦ Modulul ACOS5-EVO incorporat ◦ Memorie RRPROM: 192 KB ◦ Conform cu ISO 7816 Partile 1, 2, 3, 4, 8, si 9 (suporta T=0, T=1;

Cititor card sanatate ACR83 (format APG), V2

Cititorul de card de sanatate ACR83, in forma cunoscuta pana acum, a ajuns la sfarsitul ciclului de fabricatie inca din anul 2019. Va prezentam mai jos varianta actuala a cititorului de card ACR83, care este ACR83 (format APG) APG8201. Acesta se prezinta intr-o haina noua, dar ramane 100% compatibil cu vechiul cititor ACR83. Cititorul de card de sanatate este vandut de unele firme si sub denumirile de ''ACR83 v2 PinEasy - cititor card sanatate cu tastatura si ecran autorizat de CNAS model 2023'' si ''Cititor smartcard ACS APG 8201-B2'' - Cititorul de card de sanatate ACR83 – APG8201 vine intr-o carcasa noua, robusta, fiabila, ergonomica - Afisaj mare - Taste mai mari care usureaza introducerea codului PIN - Prezenta cardului in cititor este semnalata de un sunet - Viteza mai mare de redare a datelor Pentru a avea acces la datele de pe card introduceti PIN-ul de la tastatura cititorului ACR83 (APG8201). COMANDA CITITORUL ACR 83 (for

Cititor contactless pentru carduri RFID (NFC) 13.56 MHz

Acest cititor de card contactless citeste si scrie cardurile mifare rfid 1K. Protocol de comunicatie:  - accepta toate cardurile cu frecventa ceasului de 13.56 MHz (smartcard RFID): - ISO 14443 tip A si B - Mifare 13.56 MHz ISD14443A - Baud rate: 106 Kbps la 6.8 Mbps - Suport pentru protocol Felica - Compatibil cu protocol de card 15693 Securitate: - Chipset cu nivel inalt de securitate - Protectie la scurt-circuit si depasirea tensiunii de alimentare - Mecanism de criptare in firmware - Posibilitate de actualizare pentru firmware Performanta: - Primul VHBR CCID card reader - Primul reader CCID cu procesor de viteza inalta - Incorporeaza tehnologie contactless VHBR (Very High Bit Rates) solicitata de aplicatiile ICAO (International Civil Aviation Organization), cu standard LDS 2.0 Compatibilitate: compatibil cu cele mai utilizate platforme software: Windows, Linux. Mac,