31 October 2013

Caracteristici si functii ale serviciului SigningHub.com de semnare online (I): Caracteristici de utilizare

Share Button

Un serviciu de semnare usor de utilizat

SigningHub.com este serviciul online oferit de Ascertia pentru semnarea documentelor electronice. Gasiti mai jos caracteristicile de utilizare ale serviciului: 

Aplicati semnaturi electronice avansate folosind dispozitivele mobile
Permiteti angajatilor, clientilor si partenerilor sa semneze documentele de business importante de oriunde utilizand dispozitive cu conectare la web ca de exemplu iPad, iPhone si telefoane cu Android.

Ati avut nevoie vreodata ca un contract important sa fie semnat rapid de
un manager si acesta sa fie in timpul unei calatorii? Utilizati dispozitive mobile pentru afacerile de zi cu zi si va doriti ca aprobarea documentelor sa fie realizata cu o simpla atingere pe ecranul dispozitivelor? Descoperiti acum beneficiile oferite de serviciul SigningHub.com prin combinarea dispozitivelor mobile usor de utilizat si semnaturilor digitale avansate pe termen lung.

Tehnologie in Cloud
Serviciul SigningHub.com utilizeaza tehnologia in cloud pentru a gestiona toate documentele online fara a fi nevoie de un program software local.


Vizualizarea eficienta a documentelor
SigningHub.com va permite sa documentele vizualizate sa fie derulate, marite si controlate in mod eficace.


Suporta tipuri multiple de documente
Pot fi incarcate tipuri multiple de documente, de exemplu DOC, DOCX, XLS, PPT, RFT etc care apoi sunt transformate in format PDF.


Verificarea starii de semnare a documentelor
Proprietarul documentului poate vizualiza rapid starea actuala a documentului pe care l-a partajat pentru semnare.


Usor de semnat
Semnatarii sunt ghidati in locatiile in care trebuie sa semneze documentul si pot semna doar cu un singur click. Poate fi adaugat text suplimentar ca de exemplu motivul semnarii, se pot adauga imagini cu semnaturi olografe si logo-uri de companii.


Notificari
Emailurile personalizate cu notificari sunt trimise pe masura ce unui semnatar i-a fost solicitat sa semneze un document, a semnat documentul sau procesul de aprobare a fost finalizat.


Trimiterea de mementouri
Daca un semnatar nu a raspuns solicitarii de semnare pot fi trimise mesaje cu alerte de reamintire.


Suport pentru limbi multiple
SigningHub.com suporta fisiere de limbi multiple care sunt auto-detectate de browser.Planuri de servicii
Sunt disponibile planuri multiple de servicii cu metode de plata online si offline. Planurile nu sunt bazate pe contract, deci le puteti modifica oricand.

Filtrare automata a documentelor
Documentele sunt sortate automat in foldere astfel incat sa puteti vizualiza cu usurinta documentele care asteapta sa fie aprobate, documentele pe care le-ati trimis altor semnatari pentru aprobare, documentele care sunt aprobate etc.


Testati gratuit SigningHub
Puteti testa gratuit serviciul online de semnare electronica SigningHub.com oferit de Ascertia. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactacti aici.

No comments:

Post a Comment