15 October 2013

Ce este nou in Sentinel LDK v7.0 (II): Imbunatatiri pentru Envelope, EMS si protectia la clonare


Imbunatatiri pentru Sentinel LDK Envelope
Sentinel LDK Envelope si Sentinel LDK Data Encryption a fost imbunatatite dupa cum urmeaza:
  • Sentinel LDK Envelope poate proteja fisiere JAR multiple intr-un singur director pentru aplicatii Java
  • Implicit, Envelope protejeaza importul unei aplicatii sau a unui DLL pentru aplicatii Windows. Acum puteti exclude biblioteci specificate din protectia unui import. Aceasta este alternativa la dezactivarea completa a protectiei de import (folosind proprietatea avansata IMPORT_PROTECTION)
  • Sentinel LDK Envelope poate proteja metode care obtin parametri prin REF.
  • In plus, Envelope suporta acum si protectia fisierelor DLL de tip mixed-mode pe langa executabilele de tip mixed-mode.
Retineti ca anumiti parametri de protectie (ca de exemplu criptarea string-ului, simboluri de camuflare, compresia aplicatiei) nu vor fi aplicabili in acest caz.


Utilizare imbunatatita pentru interfata lui Sentinel EMS
Designul si gradul de utilizare al interfetei de utilizator a lui Sentinel EMS au fost imbunatatite semnificativ. Interfata de utilizator ofera acum un mediu de lucru mai intuitiv, consistent si sigur. Lucrul cu interfata se realizeaza mai usor si mai confortabil.

Imbunatatiri pentru protectia la clonare
  • Sentinel LDK va permite sa activati sau sa dezactivati protectia impotriva rularii instantelor multiple ale aplicatiei protejate pe masini virtuale multiple clonate (In trecut, aceasta protectie a fost intotdeauna activa).
  • Protectia impotriva clonarii poate fi acum dezactivata la nivel de produs pentru cheile Sentinel SL. Acum puteti permite utilizatorilor de incredere sa-si achiveze licentele SL pe masini virtuale si sa le poata muta pe sisteme fizice diferite. (Aceasta optiune reduce nivelul de protectie si ar trebui folosita numai daca este necesara intr-un mediul de lucru).
Sentinel LDK v7.0 este cea mai recenta versiune a solutiei de licentiere si protectie pentru software.

No comments:

Post a Comment