01 August 2013

Noutati de la SafeNet - Licentierea software de noua generatie


Sentinel Cloud a ajuns la versiunea 3.2
Ce este special in aceasta versiune? Cea mai recenta versiune a lui Sentinel Cloud revolutioneaza domeniul de licentiere software. Solutia ofera producatorilor de software si utilizatorilor beneficiile utilizarii licentelor pentru produse on-premise conectate in cloud.


Caracteristici si beneficii ale solutiei Sentinel Cloud:
  • O experienta de ultima generatie in licentierea software in cloud (pentru aplicatii distribuite on-premise) ofera cea mai noua platforma: control total si vizibilitate completa pentru vanzatorii de software si o experienta imbunatatita pentru utilizatori de aplicatii clasice on-premise
  • Licentiere si distributie/utilizare orientate catre utilizatori – se bazeaza pe identificarea utilizatorilor si nu a calculatoarelor pe care sunt instalate licentele software
  • Modele de business noi cu preturi bazate pe utilizare (pentru aplicatiile on-premise) – modelele de licentiere bazate pe utilizare permit clientilor sa incerce produsul software si sa obtina informatiile necesare inainte de facturare. Producatorii de software pot obtine o imagine de ansamblu a clientilor prin urmarirea detaliata a utilizarii la nivel de functii (caracteristici) ale produselor.
  • Un sistem back office obisnuit pentru servicii on-premise distribuite in cloud – gestionati drepturile pentru aplicatiile on-premise si cele distribuite in cloud ca servicii cu acelasi sistem.
  • Control de la distanta – Gestionarea licentelor pentru aplicatiile on-premise lansate cu Sentinel Cloud ofera vanzatorilor de software acces la control de la distanta pentru a verifica starea licentelor, capacitatea de a incepe/intrerupe un abonament sau pentru a afla cand a fost o licenta utilizata ultima data.
  • Platforma de licentiere oferita ca serviciu – lansarea unei platforme de licentiere pentru vanzatorii de software nu a fost niciodata mai usoara. Sistemul de gestiune a drepturilor de utilizare si managerul de licente sunt gazduite in cloud prin intermediul lui Sentinel Cloud. Astfel puteti reduce costurile si dificultatile de IT cand creati licente pentru un produs software.

Sentinel EMS – versiunea 2.8
Sentinel EMS este o solutie bazata pe web care ofera producatorilor de software un tool centralizat pentru toate functiile de management al licentelor si drepturilor de utilizare. Solutia ofera si o interfata simpla pentru sistemele back office si o varietate de funtii avansate de colectare a datelor si raportare. Aceste functii permit vanzatorilor sa-si imbunateasca operatiunile de business si deci sa imbunatateasca experienta utilizatorilor si sa-si maximizeze profitabilitatea.

Sentinel EMS v2.8 ofera beneficii majore pentru producatorii de software si acestea includ:
  • Management centralizat al accesului intern la EMS prin intermediul serviciilor existente
  • Un portal pentru distributie electronica a licentelor software care permite vanzatorilor sa gestioneze distributia de software si patch-uri catre clienti bazat pe drepturile de utilizare
  • Suport flexibil pentru tehnologii preferate. Solutia indeplineste standardele tehnologiei pentru un centru de date enterprise
Aceste beneficii ofera vanzatorilor optiuni flexibile pentru tehnologie, suport intern redus si costuri reduse de productie, administrarea simplificata a utilizatorilr, satisfactie imbunatatita pentru clienti si multe altele! Sentinel EMS face parte din pachetul Sentinel LDK de protectie si  licentiere pentru programele software. 

No comments:

Post a Comment