05 April 2013

5 sfaturi pentru alegerea unui software de monitorizare a angajatilor

Share Button


Software-ul de monitorizare a internetului se poate dovedi o investitie foarte utila in cadrul unei firme. Utilizand un astfel de program puteti realiza analize de performanta ale angajatilor bazate pe cifre reale si puteti gestiona exact ce site-uri pot fi accesate si in ce intervale.

In continuare va prezentam 5 intrebari si raspunsuri despre ce ar trebui sa luati in considerare atunci cand va hotarati sa achizitionati un program software de monitorizare a accesului si a activitatii angajatilor pe internet.

1. Ce caracteristici prezinta software-ul?
Comparati caracteristicile diferitelor modele de software de monitorizare. Cautati acele programe care va ofera mai mult decat o simpla lista a site-urilor accesate. Programele valoroase va ofera si informatii despre e-mail-urile transmise si primite, conversatii IM, link-uri ale site-urilor vizitate.

2. Ce optiuni de acces va ofera software-ul?
Analizati optiunile de accesare. Cautati programe care va permit sa accesati informatia culeasa prin intermediul internetului. In acest caz veti avea acces la date indiferent de locatia dvs. atata timp cat exista acces la o retea web. Informatia ar trebui sa fie protejata de o pagina securizata cu ID si parola.

3. Ce optiuni de monitorizare si blocare permite software-ul?
Decideti daca software-ul ar trebui sa blocheze complet accesul utilizatorilor la anumite site-uri sau doar a anumitor parti ale site-ului. De asemenea comparati optiunile de rulare ale programului. Multi responsabili cu monitorizarea internetului in cadrul firmelor doresc ca programul sa ruleze transparent pe calculatoarele monitorizate.

4. Este keylogger o functie obligatorie?
Functia keylogger permite inregistrarea tastelor apasate cat timp ruleaza programul. Astfel puteti inregistra ID si parole utilizate pentru inregistrarea in diferite website-uri. Aceasta informatie va fi inclusa in rapoartele generate de monitorizare.

5. Comparati diverse produse
Inainte de a realiza o achizitie, comparati caracteristicile totale a catorva produse pentru a va decide care corespunde cel mai bine cerintelor dvs. Fiecare produs are plusuri si minusuri, astfel ca si preturile pot diferi semnificativ. Decideti mai intai ce functii sunt obligatorii pentru afacerea dvs, apoi ce ati dori in plus si in final urmariti cat costa diversele programe.
                     
Software pentru monitorizare acces internet
Puteti testa software-ul de monitorizare a angajatilor WFilter 15 zile gratuit. Testati WFilter pentru a afla daca acesta raspunde nevoilor dvs. de monitorizare. Test gratuit aici >>

No comments:

Post a Comment