19 April 2013

Sentinel Envelope® a ajuns la a treia generatie

Share ButtonSentinel Envelope® oferit de SafeNet asigura integritatea codului sursa si ofera securitate superioara pentru programele software dezvoltate.

Masurile de securitate imbunatatite protejeaza proprietatea intelectuala impotriva reverse engineering si atacurilor de piraterie software.

SafeNet, liderul in monetizarea software, a anuntat recent lansarea noii versiuni a tehnologiei Sentinel Envelope. Aceasta tehnologie ajuta dezvoltatorii de software sa-si protejeze integritatea codului sursa, sa ofere securitate imbunatatita pentru programele create, sa reduca intarzierile in implementare si costurile globale. Producatorii de software incearca sa stabileasca un echilibru prin modul in care previn cel mai bine utilizarea incorecta a produselor software fara a crea obstacole nenecesare pentru clientii platitori. Sentinel Envelope este inclus in pachetul Sentinel LDK, un sistem flexibil de protectie pentru software, licentiere si gestiune a drepturilor de utilizare a licentelor software. Pachetul Sentinel LDK ajuta dezvoltatorii de software sa-si protejeze programele si proprietatea intelectuala si sa-si maximizeze profitabilitatea.

Sentinel Envelope le ofera producatorilor de software o protectie superioara pentru aplicatiile dezvoltate, inclusiv o ambalare automata a fisierelor prin criptarea avansata a fisierelor, camuflarea codului sursa si tehnologii anti-debugging. Sentinel Envelope creeaza si un scut robust care protejeaza fisierele executabile si fisiere de tip DLL (Dynamically Linked Libraries). Envelope leaga aplicatiile software de cheile de protectie bazate pe hardware (dongle) sau software. Sentinel Envelope permite vanzatorilor de software sa aplice mai eficient protectia la copiere, protectia secretelor comerciale, a know-how-ului profesional si a proprietatii intelectuale impotriva reverse engineering, a manipularii si a pirateriei software.

Jake Fox, vicepresedinte la SafeNet sustine ca "protejarea secretelor comerciale si a capitalului intelectual este important pentru vanzatorii de software astfel incat ei sa ramana competitivi si relevanti pe piata." Tehnologia LDK Envelope ajunsa la a treia generatie duce protectia software la un nou nivel. LDK Envelope ingreuneaza aplicarea de reverse engineering (inginerie inversa) asupra proprietatii intelectuale. Prin implementarea unei securitati superioare, vanzatorii de software isi pot mentine avantajul in fata competitiei.

Sentinel Envelope introduce functii noi pentru sisteme pe 32 si 64 de biti, inclusiv camuflarea punctului original de intrare (OEP = original entry point), protectie constanta in timpul executiei, functii imbunatatite de anti-debugging si anti-tracking in timp real. In plus, Envelope este primul si singurul care ambaleaza fisierele utilizand un canal sigur bazat pe criptarea white-box. Canalul protejeaza cheia de criptare impotriva extragerii statice sau dinamice din fisierele binare. Functiile oferite de Sentinel Envelope ofera vanzatorilor de software o protectie imbunatatita la copiere si prevenirea modificarii si manipularii produselor software.

Imbunatatirile din cea de-a treia generatie a lui Sentinel Envelope includ:
  • Protectie imbunatata pentru sisteme pe 32 si 64 de biti – blocheaza reconstructia fisierelor binare protejate impotriva atacurilor bazate pe "memory dumping".
  • Canal sigur de comunicatie bazat pe criptare White-box – utilizeaza componentele specifice pentru a asigura ca acea cheie de criptare din canalul de comunicatie nu poate fi extrasa static sau dinamic din fisierele binare protejate. Sentinel este prima solutie din industrie care ofera acesta functie.
  • Importa adresa de camuflare a codului – informatiile sensibile sunt  transmise in interiorul codului Envelope. Apelurile pentru functiile importate de sistem sunt redirectate prin cai de importare in sistemele cunoscute pentru dll-uri. 
  • Protectie constanta anti-debugging la executie – imbunatateste detectarea debugger-ului in sistem user mode pentru procesele care ruleaza. Aceasta functie protejeaza programele software impotriva tehnicilor de urmarire, utilizeaza raspunsurile intarziate, comenzile imprecise si informatiile imprecise pentru a deruta hackerii. 
  • Licente bazate pe software in user mode – Sentinel LDK ofera licente user mode care nu necesita instalarea mediului de rulare. Licentele permit o instalare mai rapida, mai usoara si cu mai putine dificultati, indiferent de drepturile de administrare.
Tehnologia din Sentinel LDK Envelope ofera cea mai buna solutie de securitate de pe piata pentru programele software. Sentinel LDK permite vanzatorilor de software sa protejeze mai usor accesul si utilizarea programelor software pe care le dezvolta. Sentinel LDK ii ajuta pe producatorii de software sa-si asigure integritatea produselor si a brandului, sa combata spionajul comercial si sa protejeze fluxurile de venituri.


Sentinel Envelope este o componenta a pachetului Sentinel LDK pentru licentiere, protectie software si gestiune a drepturilor de acces si utilizare a programelor software.
Va oferimun Developer Kit gratuit pentru a testa solutia Sentinel de protectie pentru software. Aflati mai multe detalii aici. >>


No comments:

Post a Comment