25 June 2013

Monitorizati e-mail-ul si mesageria instanta

Share ButtonDe fiecare data cand un e-mail sau un mesaj este expediat sau primit de catre un server, acesta pastreaza intr-un jurnal date despre informatia schimbata: expeditor, destinatar, momentul confirmarii primirii, titlul mesajului, marimea atasamentului, numele atasamentului, iar in unele cazuri si continutul mesajului.

Avand aceasta informatie la indemana puteti sa:
 • Reduceti costurile cu lungimea de banda
  Identificati mesajele cu atasamente de mari dimensiuni, de catre cine au fost expediate si cui au fost adresate. Totodata puteti analiza daca aceste mesaje au legatura cu afacerea firmei. 
 • Protejati informatia confidentiala
  Monitorizati activitatea pe e-mail si din mesageria instanta (IM) pentru a proteja transmiterea informatiei confidentiale din cadrul firmei
 • Reduceti riscul de litigii
  Preveniti litigiile. Asigurandu-va ca angajatii respecta legea si nu apar cazuri de hartuire sau discriminare care se pot datora utilizarii improprii a e-mail-ului sau a mesageriei in cadrul firmei. 
 • Maximizati protectia impotriva virusilor
  Analizati regulat jurnalele oferite de programele de scanare impotriva virusilor pentru a depista la timp infectarile cu virusi si care este sursa acestora. Fiti atenti la informatia cu privire la expeditor, destinatar, numele atasamentului si cum s-a comportat programul antivirus in aceasta situatie. 

Programul de monitorizare a internetului WFilter genereaza rapoarte detaliate referitor la utilizarea serviciile de e-mail si mesagerie instanta (IM) in cadrul retelei firmei. 

No comments:

Post a Comment