Skip to main content

Moderatia – un element cheie in vanzarea produselor software


Oferirea unui numar prea mare de pachete variate poate fi un dezavantaj
Personalizarea sau customizarea reprezinta una dintre cele mai importante aspecte ale vietii moderne. In acelasi timp poate sa fie si una dintre cele mai mari provocari. Exista si asa-zisul concept de “prea multa personalizare”.
Pentru producatorii si vanzatorii de software, exista in prezent o multitudine de optiuni pentru creare de preturi, pachete si distributia produselor software. Prin utilizarea unei solutii complete de monetizare software ca de exemplu solutia Sentinel de la SafeNet, dezvoltatorii de software pot utiliza tehnici complexe de licentiere si pot sa creeze pachete variate de software. Aceste pachete pot include o singura functie sau functii multiple si complexe. In acelasi timp modelele de afaceri pot varia de la inchirierea bazata pe abonament, pana la modele bazate pe utilizare. Avand atatea optiuni la dispozitie este important ca vanzatorii sa tina cont de parerea si cerintele clientilor pentru a le oferi exact ceea ce au nevoie.

Sentinel LDK - licentiere software flexibila
Moderatia este cheia pentru multe dintre afacerile de zi cu zi. Industria de software nu este o exceptie. Cand vine vorba de crearea pachetelor de software moderatia este un punct important. Exista 5 aspecte importante de care vanzatorii de software trebuie sa tina cont atunci creeaza pachete de software: observare, testare, educare, oferirea transparentei si contact permanent.

Pasul 1 – Observarea
Observati comportamentul clientilor prin colectarea datelor importante despre modul in care sunt consumate produsele. Datele pe care ar trebui sa le colectati includ caracteristicile care sunt utilizate cel mai mult, care sunt caracteristicile utilizate in combinatie etc. Bazandu-va pe analiza datelor, creati pachete mai simple si oferiti-le clientilor specifici pentru a testa noile teorii.

Pasul 2 – Testarea
Testarea este la fel de importanta. Atunci cand creati pachete noi de software, oferiti o versiune “try-before-you-buy" (incearca inainte de achizitie) a noului model pentru a vedea cum este primit de clienti. Apoi optimizati pachetul corespunzator.

Pasul 3 – Educarea
Este important sa educati clientii in ceea ce priveste pachetele de software si sa fiti transparenti cu ei in ceea ce priveste intregul proces de utilizare. Educatia se refera in primul rand la prezentarea pachetelor. Daca ati trecut printr-o perioada de testare, ati realizat mare parte din munca. Educati clientii in ceea ce priveste modul in care sunt facturate produsele.

Pasul 4 – Transparenta
Transparenta poate insemna partajarea datelor de utilizare cu clientii si crearea de modele post-plata care sa le permita sa asocieze consumul cu plata.

Pasul 5 – Contact permanent
Nu uitati sa verificati care este situatia clientilor si daca se afla pe drumul cel mai potrivit. Inchirierea sau modelele bazate pe utilizare aduc un feedback firesc. Totusi urmarirea continua va va oferi optiuni de colectare consistenta a informatiilor despre ceea ce isi doresc clientii cu adevarat.

Solutia Sentinel de la SafeNet va permite sa respectati cei 5 pasi amintiti mai sus si sa oferiti clientilor exact ceea ce au nevoie pentru un produs software. Creati si protejati pachetele software impotriva pirateriei, a copierii si utilizarii neautorizate. Oferiti functiile solicitate de clienti pastrand moderatia in ceea ce priveste optiunile incluse in pachete. Clientii multumiti contribuie la o afacere de succes. 

Testati gratuit Sentinel LDK
Sentinel LDK este cea mai noua solutie care va permite sa creati licente si pachete personalizate cu produse software si sa atrageti mai multi clienti prin versiuni trial cu functionalitate limitata. Sentinel LDK poate fi testat gratuit. Aflati mai multe detalii pe site-ul nostru la https://www.sentinel-ldk.intech.ro/

Comments

Popular posts from this blog

Webinar: Cum abordăm monetizarea software: strategii pentru creșterea veniturilor pe termen lung

Joi 16 Mai 2024, ora 11:00 Notează data și alătură-te evenimentului creat de Thales, un webinar exclusiv, interactiv, conceput special pentru furnizorii de software, producătorii de dispozitive cu software încorporat și companiile SaaS care doresc să-și îmbunătățească afacerea. În cadrul acestei sesiuni, experții în monetizarea software vor discuta despre importanța managementului unificat și a proceselor automatizate. Ei vor explica de ce a rămâne axat pe furnizarea de modele de afaceri complexe este esențial în peisajul digital aflat astăzi într-o evoluție rapidă. Dacă doresti să obți informații despre cele mai bune practici strategice pentru creșterea sustenabila și pe termen lung a veniturilor din software, acesta este un webinar care nu trebuie ratat! Înregistreaza-te astăzi și acceseaza panoul nostru de experți în timp ce vei fi ghidat prin: 1. Utilizarea unui sistem unificat de licențiere Exploreaz ă strategii pentru o singură sursă de adevăr, creând un centru centra...

Cititor contactless pentru carduri RFID (NFC) 13.56 MHz

Acest cititor de card contactless citeste si scrie cardurile mifare rfid 1K. Protocol de comunicatie:  - accepta toate cardurile cu frecventa ceasului de 13.56 MHz (smartcard RFID): - ISO 14443 tip A si B - Mifare 13.56 MHz ISD14443A - Baud rate: 106 Kbps la 6.8 Mbps - Suport pentru protocol Felica - Compatibil cu protocol de card 15693 Securitate: - Chipset cu nivel inalt de securitate - Protectie la scurt-circuit si depasirea tensiunii de alimentare - Mecanism de criptare in firmware - Posibilitate de actualizare pentru firmware Performanta: - Primul VHBR CCID card reader - Primul reader CCID cu procesor de viteza inalta - Incorporeaza tehnologie contactless VHBR (Very High Bit Rates) solicitata de aplicatiile ICAO (International Civil Aviation Organization), cu standard LDS 2.0 Compatibilitate: compatibil cu cele mai utilizate platforme software: Windows, Linux. M...

Cititor card sanatate ACR83 (format APG), V2

Cititorul de card de sanatate ACR83, in forma cunoscuta pana acum, a ajuns la sfarsitul ciclului de fabricatie inca din anul 2019. Va prezentam mai jos varianta actuala a cititorului de card ACR83, care este ACR83 (format APG) APG8201. Acesta se prezinta intr-o haina noua, dar ramane 100% compatibil cu vechiul cititor ACR83. Cititorul de card de sanatate este vandut de unele firme si sub denumirile de ''ACR83 v2 PinEasy - cititor card sanatate cu tastatura si ecran autorizat de CNAS model 2023'' si ''Cititor smartcard ACS APG 8201-B2'' - Cititorul de card de sanatate ACR83 – APG8201 vine intr-o carcasa noua, robusta, fiabila, ergonomica - Afisaj mare - Taste mai mari care usureaza introducerea codului PIN - Prezenta cardului in cititor este semnalata de un sunet - Viteza mai mare de redare a datelor Pentru a avea acces la datele de pe card introduceti PIN-ul de la tastatura cititorului ACR83 (APG8201). COMANDA CITITORUL ACR 83 (for...