13 May 2013

Sentinel LDK este castigator al premiului CODiE 2013

Share Button


Sentinel LDK de la SafeNet a castigat prestigiosul premiu CODiE 2013 pentru Cea mai buna solutie DRM (Digital Rights Management).

SafeNet Inc, lider in monetizarea de software, a anuntat pe site-ul propriu ca Software & Information Industry Association (SIIA), principala asociatie profesionala de software si continut digital din industrie, a acordat premiul CODiE 2013 pentru Sentinel Licensing Development Kit (LDK) la categoria solutiilor DRM (Digital Rights Management). Sentinel LDK este al treilea produs din gama Sentinel care castiga un prestigios premiu CODiE. Sentinel Cloud a fost premiat in 2012, iar Sentinel HASP a castigat premiul in 2008 tot la aceeasi categorie.

Sentinel LDK este platforma de noua generatie de la SafeNet care ofera protectie pentru software, licentiere sigura si gestiune a drepturilor de utilizare. Solutia ofera producatorilor de software o solutie completa, flexibila pentru monetizarea de software. Sentinel LDK permite firmelor sa-si protejeze produsele software, sa-si simplifice procesele, sa-si maximizeze veniturile si profitabilitatea si sa imbunatateasca experienta clientilor.

Michelle Nerlinger, vicepresedinte la SafeNet spune ca: “Este o mare onoare sa fim premiati de catre SIIA si colegii din industrie cu un CODiE pentru solutiile Sentinel de monetizare software. Sentinel LDK este o solutie de ultima ora pentru protectia de software si pentru maximizarea valorii intriseci a proprietatii intelectuale. Noi sustinem dezvoltatorii de software sa-si valorifice cat mai mult produsele pe care le creeaza.”

Premiile CODiE oferite de SIIA reprezinta singurul program recunoscut de expertii din industrie. Prima runda de revizuiri a nominalizatilor se realizeaza de catre mass-media, publicatii, directorii executivi (inclusiv membri din industrie, analisti, mass-media si blogeri), bancheri si investitori. Juratii Premiilor CODiE sunt responsabili de selectarea finalistilor. Apoi, membrii SIIA voteaza produsele finaliste. Voturile de la ambele runde sunt centralizate si se aleg castigatorii.

Kathy Greenler Sexton, vicepresedinte la SIIA spunea ca: “Suntem deosebit de multumiti de calibrul ridicat al castigatorilor Premiilor CODiE din acest an. Produsele selectate ca finaliste reprezinta o marturie a dedicarii companiilor finaliste care nu numai ca au raspuns cerintelor, dar au si depasit asteptarile clientilor si partenerilor. Acest an a fost extrem de competitiv pentru premiile CODiE”

Pentru mai multe detalii despre Sentinel LDK cititi o prezentare detaliata pe site la http://www.intech.ro/hasp/index.php?page=sentinel-ldk-2

Testati gratuit Sentinel LDK
Solutia Sentinel LDK poate fi testata gratuit. Aflati mai multe detalii pe site la http://www.intech.ro/hasp/index.php?page=sentinel-ldk-gratuit

No comments:

Post a Comment